www.friend.gen.tr sitesi komple download

dostpartner

New member
Reaction score
0
işte aranan script

www.friend.gen.tr (2.6 mb)

programıda burdan indiriniz

sevgili arkadaşlar admin paneline gir yoktu ancak yeni yöntem bu bunla başarırsınız

siteye üye ol ondan sonra phpmyadmini aç z_usere tablosunu tara orda kendi nickini düzenle IDsini 0 yap bu kadar artık girersiniz panele

evet arkadaşım admin şifresini bende arıyorum şayet bulursan burdan paylaşırım sizde bulursanız burdan paylaşırsanzı sevinirim saygılarımla

sql den bakmayı denedinizmi?

bir dk ben bi sql e bakıyım sölerim şifreyi :D :D heh bulamadım :D

blackK flood yapma mesajını editla

eline sağlık güzel bi script

dediklerini yaptım ama admin paneline k.adı ve şifreyi girdikten sonra kritik hata diyor ve açmıyor

Dostpartner eLLerine sagLik Dost Daha ne diyem Ben sana.. harikasin.. :)

Arkadaşlar Dediklerinizin Hepsini Yaptım SQL Baştan Aşağı Gezdim Tık Yok :)

Ne olacak bende bilmiyom bu script.

Yardım ederseniz sevinirim....

saygılar

Bu script değişik isimler altında değişik adreslerde var
ama admin paneli hatalı
sql de bişi yok
kolay gelsin

friand.gen.tr

arkadaşlar dost partner benden once yazmış saolsun bir suru arkadasımız msnimi eklıor ve aynı soru aynı soru yıne aynı soru dostpartner arkadasımız yazmış admin panelde sorun var vaka bu sorun scriptten deği scriptin yapmcısı tarafından sağlamıtur g nicki yani ziyaretci bakın bu nickde phpmyadminde sakın değişikilk yapmayın silmeyin k adını değişmeyin yapımcı tarafından yapılmıştır silindiğinde değiştirilşdiğinde sql hatası veri ve sql u yeniden yuklemek zorunda kalırsınız gelelim admin şifresine gelişi gusel şekişilde siteye uye olun sonra php myadminden veritabanını secin görunen tablolarda z_user i secin ve cpanelde iseniz browseri tıklayın g nicki ile beraber uya dınızı göreceksiniz kullanıcı adınızn hemen yanında ise kalem işareti ile duzenle var tıklayın enl alta ki çek ile işaretlenmiş bir chek box var o ordunun o sunu koyun ve kydedin sonra www.domainadın.com/cp yazın
ve kullanıcı adınız ve şifrenbizle giriş yapabılırsınız sevgilerle tekrar dostpartner arakadımız teşekkurler

daha önce verilenlerden farklı sanırım... tşk.

script i kurup kontrol ettikten sonra üye olun
mysql i açın
z_user tablosunda nick i bulup editlemeye geçiniz
açılan tabloda en altta bir chek box olacak
kendi nickiniz olduğu bu tabloda o chek box a 0 ( sıfır ) değeri atayıp güncelleyin
sonra cp panelden giriş yapın
kolay gelsin

helal olsun dost emegine sağlık işte sorunsuz calışan bir scirpt iler site şikayetlere son

kritik hata deyip kapatıyor bunu sebebi nedir ?

yardım edebilecek ark. warmı

pm de yollayamıyorum :S

cevap werebilen ark ? yoqmu

Geri