Wubi - Windows Uzerine En Kolay Linux (Ubuntu) Kurma

bytan

LinuX GeeK
Moderatör
Reaction score
0
41° 0' 0 N, 27° 30' 0 E Amor en el exilio...
Wubi - Windows Uzerine En Kolay Linux (Ubuntu) Kurma

Wubi, Windows kullanıcılarını Linux dünyasına tek bir tıklama ile ulaştıracak bir Ubuntu yükleme aracıdır. Wubi, size Linux'u herhangi bir program yükler gibi yükleme ve kaldırma imkanı sunar. Eğer Linux'a biraz merakınız varsa fakat denemeye çekiniyorsanız, bu sizin için!

Wubi Güvenlidir

Sabit diskinizde yeni bölüm oluşturmanıza gerek yoktur.

Wubi Basittir

Yükleme aracını çalıştırmanız yeterlidir, cd kullanmanıza gerek kalmaz.

Wubi Ayrık Çalışır

Wubi, dosyalarını tek bir klasörde saklar. Eğer kullanmak istemezseniz kaldırmak son derece basittir.

Wubi Ücretsizdir

Açık kaynak dünyasına destek olan Wubi için hiç bir ücret ödemeniz gerekmez.

DOWNLOAD

Alıntıdır...

çok tşk ederım uzun zamandır ubuntu kullanmak ıstemıstım lakın basaramamıstım bu bılgıden de su ana kadar bılgım yoktu sızın sayenızde bılgı sahıbı oldum bu konuda ve cok mutluyum bılgı ıcın cok tşk ederım.

arkadaslar bır sorum olacaktı sızce ubuntuyu turkce mı kullanmak ıyıdır ingilizcemi yardımcı olurmusunuz ?

sanal makinadan daha iyi şimdi içim rahat hızlı bir şekilde kullanıyorum saol

kardeş sen çok araştırmacı bir insansın valla helal olsun kendine iyi bak başarılar.

valla linuxta baya bilgi edidik sende haa sağol emeğine sağlık

benim anlamadığım bu programı kurunca vista ile de açabilecekmiyim acaba?

XP üzerine kurulum yaptım. Kurulumun tamamlanmasından sonra her açılış ekranında Ubuntu - XP seçeneği sunuyor. Daha önce aynı bilgisayara yalnızca Ubuntu da kurmuştum. İkisini kıyaslayınca sanki XP üzerine kurulan biraz sıkıntılı gibi geldi. Deneme amaçlı kurmuştum, sonrasında windows içinde kurulduğu klasörden uninstall seçeneği ile problemsiz bir şekilde kaldırdım.
Saygılarımla.

Geri