Wriles Bağlanıyo Ama İnternet Gelmiyo Capslı Sorun Ne Olabılır Arkadaş

BuNaLım

Bunalım
Reaction score
0
Bilgisayar bu agı goruyo bağlanıyo bağlandı dıyo ama net gelmıyo tam hızmet vermıyo bu konuda ne yapabılırım de girebılırım bu ağa bağlanabılırım yardımcı olursanız sevınırım....

kardes aynı sorun bendede oldu sen acele etme modeme hattinden fazla kiş kullandığı için sıra sana gelmez...sanırım moden güvenlik sifresi olmayan bir modem...sen genelde insanlerın öğle yemeğine gittiği zamanlar nette bağlan yane sırayı kap...kolay gelsin....

dns ayarlarını değiştirmeyi dene kardeş düzelebilir.

Aynı sorun bende de vardı Modem e bagLaniyorum ve Net'e giremiyordum Ama Kendi sorunumu kendim çözdüm. Ip adresi Atayârak giriş yapabildim.

Not : Modem den modem e ip adresi farkLıdır. Örnek vericek oLursak Benim modem "3Com"
Varsayılan ağ geçidi : 192.168.1.1 / Lan adresim 192.168.1.28 Aşağıda resimde oLduğu gibi.

Senin bağlanmaya çalıştığı modem Airties ise ; Varsayılan ağ geçidi : 192.168.2.1 / Ip adresini de 192.168.2.2 veya 192.168.2.x ( 2-255) yapmanı öneririm.

6aebeef68c.jpg

Denedim Olmadı Bir Programla Olsun Veya Başka Şekilde Duzltemeyızmı...arkadaşlar

kardeş modeme wep anahtarlı şifre koy.sora wireeles a gel özellikler de şifreyi gir.orda anahtar türünü wep seç ve 1.seçeneği paylaşılan yap.ben böyle yapmıştım şuandada öle kullanıyoruz 4 laptop....

madem ağa bağlandın yani modeme bağlısın modemin arayüzünü gir bak bakalım internet bağlantısı var mı ?

Kardes bu ag senin mi ?yoksa wireless e aratıpta buldugun bir ag mı ? Sanırım 2.si,yani sen ağı buluyorsun baglan diyorsun sanırım ve sifre kısmına birsey sallıyorsun ,dogru mu ? kablosuz aga baglan dı sanıyorsun ama baglanmıyor yani ip almıyor modem den,o yüzden de internet baglantısı kısmında çarpı işareti var. Boyle degilse tam anlatırsan durumu daha kolay olur.

laptoplarda yapıyor bu olayı biçok yerde var bu sorun ortak kullanılan hatlarda vistada bu sorun var..
ıp sabitleyemediği için nete giremezsiniz..ıp sabitlemesi gerek..prosu felan yok yani çözüm kendinde kendin yapmalısın...

Geri