WrestleMania 24 Sonuçlar...

Diatu

WarZone
Reaction score
0

Dün Saat 03:00'te Başlayan WrestleMania24 Sabah 6:30 sularında Bitti. Büyük Bir Heyecanla izlediğim WrestleMania'nın Sonuçlarını Aşağıdaki Bölümde Görebilirsiniz.:victory

JBL vs Finlay -- JBL Finlayin Küçük Arkadaşı HornsWoggle'ı Linç Eder. Finlay Yardıma Koşar ve GM çıkıp Derki WrestleMania24'da Kapışacaksınız vs. Sonuç= JBL wins Finlay lose..

Kane vs Chavo Guerrero -- Chavo ECW Şampiyonu, Çıkacağı Maçta Kane'in Maçı Alması Toplam 8 Saniye Sürer. Kane wins Chavo lose.

Ric Flair vs HBK Shawn Micheals -- Ric Flair uzun bir Aradan Sonra Tekrar Ringlere Döndü.Fakat Raw GM'i Vince Macmahon '' Kariyerin Kaybettiğin Maçta Sona Erecek'' der ve Zorlu Seriler Başlar. Taaki WrestleMania'da HBK'yle Maça Çıkana Kadar. Sonuç = HBK wins Ric Flair loses :(

Floyd Mayweather vs BigShow -- Boksör Olan Floyd BigShow'a Saldırır( Nedense:saskin) Bu ikili WM24'da Maça Çıkar BigShow Floyd'un Azına ... :durdurun Taaki Floyd Eline Muştayı Alır ve BigShow'u Linç Eder. Sonuç = Floyd wins BigShow lose

The Undertaker vs Edge -- Edge Geçen Sene Yapılan WM23'te Money in The Bank Maçını Kazandıktan Sonra Eline Geçen Kontratta '' istediğin zamanda istediğin yerde dünya şampiyonuyla maç yapabilirsin''. Bunu Güzel Bir Zamanda Kullanan Edge Dünya Şampiyonluğunu Taker'dan Alır. WM24'te Bunun Öcünü Almak isteyen Taker 15-0 serisini 16-0'a Çıkartarak Galibiyet Serisine Devam Eder.

Triple H vs John Cena vs Randy Orton ' The Legend Killer' -- Bunların üçü Aralarındaki Kavgaları,Geçmişte Kalan Acıları vs WM24'e Kadar Taşıdılar. WWE -- World Wrestling Entertainment Champion'luk Maçına Çıkıyorlar Çok uzun Süren Maçta Kazanan Randy Orton ' The Legend Killer

Arkadaşlar 30 Dakkamı Harcadım Sizlerle Paylaşmak için Yararlı Olabildiysem Ne Mutlu Bana. :clap :biggrin

Hiçmi WrestleMania Hayranı Yok Aranızda?:saskin No Comments?

Burdaki Mesajı Yazmamamın Amacı Benim Gibi Üyelerin (daha yeni) Konuları Dikkate Alınmaması :(

Big Show nasıl yenilir yaww....

Tüh ya bilsem kaçırırmıydım bu maçı kahretsin dün boştum haa.... tühh

Geri