Word Sorunu - Asus PC

Boss09

New member
Reaction score
0
Merhabalar Hackhell ;

Ofisimde xp home edition kullanmaktayım.Asus marka bilgisayarım var...asus marka bilgisayarımı alalı 2.5 yıl kadar oldu hiç ama hiç format attırmadım.format attırmakda istemiyorum.Çünkü içinde bi sürü programlarım makalelerim belgelerim herşeyim resimlerim hep içinde...Xp home edition kullanıyorum ve programları kaldırmak içinde your uninstaller kullnıyorum...Şimdi gelelim asıl soruna...Microsoft office programıda kullnıyorum.Microsof office 2003 sürümünü kullanmaktayım.hiç yükseltme çapam olmadı çünkü gayate memnunum ve işlerimi çok iyi görmektedir.Ama yalnız office programında word programının açılması ve kapanması çok ama çok yavaş...bir makalemi açmak istedğimde açılması 15 - 20 saniyeyi kapanmasıda 15-20 saniyeyi buluyor...excelde diğer office yazılımlarında böyle bir sorun yok...Sadece wordde bu sorun var....Bu arada 2,5 yıldır bilgisayrıma hiç format ettırmadım...format attırmadan bu sorunu nasıl çözebilirim....Ayrıca avast virüs programı, cclenaner, your uninsttlaer, ve birde registry programı kullanmaktayım...

1-)Bu sorun neden kaynaklanır ?
2-) Ne yapmak gerekir bu sorunu çözebilmek için ?
3-)Önerilerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var ?
4-)Format attırmadan bu sorunu nasıl çözebilirim ?

Asus Marka laptopumun hatırladığım kadarı ile özellikleri ise ;

-100 gb hardisk
-pentium core 2 duo 5600 işlemci
-1 gb ddr ram
gibi...özellikleri var...(Başka özelliklede hatırlamıyorum çünkü bilgisayar teknolojisi ile pek aram yoktur)

İyi Çalışmalar...Saygılar...

Yardım edecek yok mu Acaba Hackhell

Yuzeysel cevap yaziyorum simdilik

Virus ve ram bu konuda etken olabilir

sistem kaynaklarindan (taskmgr dan ) sistem bosta iken kac mb ram kullandigini ogrenebilirmiyim?

acilis programlari da bu yavasligi yaratabilir.

Sen en iyisi profilden mail adresimi alip benimle irtibata gec ;)

Geri