word dosyası bozuldu LÜTFEN ACİL YARDIM !...

birgarib

New member
Reaction score
0
slmlar,
arkadaşımdan .doc uzantılı bir Word dosyası aldım. kendi bilgisayarımdaki Word programı normalde .docx uzantılı kaydediyor.
bu .doc dosyasını kendi bigisayarımda açarken bir pencere çıktı ne yazdığını okumadan "tamam" a tıkladım. şımdi worddeki tüm yazılar "ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿ" şekline döndü bunu nasıl düzeltebilirim.
lütfen acil bir çözüm bulmam lazım. dosyada ders planlarım vardı.yardım edenden Allah razı olsun şimdiden.

A.s. Repair Microsoft Word Documents: Easily repair corrupt Microsoft Word .doc files. Try it free. burdaki programla deneyebilirsin.
Veya bu yardım başlıkları var:
Bozuk Word belgelerinde nasıl sorun giderilir
Word'deki Aç ve Onar özelliğini kullanarak belgeleri açma

Nette biraz araştırma yaparsan benzer sorunlarla karşılaşanlar çoktur.Sonuç çıkmazsa eğer ve özel değilse buraya yüklersin bakarız.En olmadı recovery ile bakarsın.

hocam o konulara baktım verdiğiniz programı da kullandım ama sonuç alamadım dosyayı eke ekliyorum. bakabilirseniz sevinirim.

normalde 1-2 sayfalık bir dosya bozulunca 435 sayfa oldu nasıl olduysa.

Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı

flash bellekten dosyayı açarken bir pencere .ıktı tamam dedim tüm dosya değişik karakterler şeklinde açıldı.
recovery de olmuyo o yüzden bilg. kayıtlı değildi.
nasıl düzeltebilirim ya arkadaşlar bi yardım lütfen.

flash bellekten dosyayı açarken bir pencere .ıktı tamam dedim tüm dosya değişik karakterler şeklinde açıldı.
recovery de olmuyo o yüzden bilg. kayıtlı değildi.
nasıl düzeltebilirim ya arkadaşlar bi yardım lütfen.

Tamam işte o flash belleği recovery ile kurtarmayı denesene.Bu dosyadan bende bişey çıkaramadım maalesef :(

Geri