wndows xp media center nedir?

dr.hn

New member
Reaction score
0
bunu bilgisayarımıza kurmamız için ne gibi bi engel war ne gerekli kursak noolur

yaf bu kumandalı felan yeni bilgisayarlar var ya onnarda yazıyo media center diye

win xp media center winxp sp2 üzerine yama yapılan bir program.bilgisayar işletim sistemini açmadan tv izleyebildiğin müzik dinleyebildiğin bir yapısı var.normal pclere kurulum yapabilirsiniz fakat tv özelliğini kullanabilmeniz için tv kartı ve ekran kartı ikisi bir ara ürünler var onları kullanmanız gerekiyor diye biliyorum.önerim atı nin all in wonder serisi.çok problemli bir yapısı olduğunu biliyorum.daha kurmak nasip olmadı ama müşterilerimden bu konuda cok sikayetler alıyorum.denemek için kurabilirsiniz.normal bir win xpden farkı yok.

yama değil kardeş o senin dediğin "xp media center" diye bi program ama "xp media center edition" ile birlikte gelen bi program.. bende media center var tabi ingilizce kurup denedim ama xp'den hiç bir farkı yok bence sadece birkaç tane tema falan var! isteyene o programı yollarım gerçekten güsel bişey!

bu arada codec verdiğin bilgiler yanlış değil seni doğrulamak için yazmadım yanlış anlama dostum!!

oNuR!' Alıntı:
yama değil kardeş o senin dediğin "xp media center" diye bi program ama "xp media center edition" ile birlikte gelen bi program.. bende media center var tabi ingilizce kurup denedim ama xp'den hiç bir farkı yok bence sadece birkaç tane tema falan var! isteyene o programı yollarım gerçekten güsel bişey!

bu arada codec verdiğin bilgiler yanlış değil seni doğrulamak için yazmadım yanlış anlama dostum!!

ayıp ettin dostum seni niye yanlış anlıyayımki.ben yama derken yeni bir işletim simtemi değil onu demek istedim.yani yama olarak xp üzerine yüklenmiyor ama microsoft firması winxp sp2 üzerine ekleme yapmışlar bu programı.yeni bir işletim sistemi veya dosya sistemi getirmiyor.bence fazlada bir esprisi yok windows wista cıkmadan önce ara sürüm gibi para kazanmak için yapılmış bir olay olarak bakıyorum.:)

katılıyorum ve hatta katıldım bile :)

Geri