Wndows Vista'da Mouse donma sorunu

absoluteee

New member
Reaction score
0
selamlar, yaklaşık 3 aydır vista kullanıyorum ve son bir haftadır mouse'umda anlık takılmalar, donmalar oluo.. bu problemin başladığı günün bir gün öncesinde 2 program yüklemiştim onları sildim, nod32 ve spyware doctor ile taramalar yaptım herhangi bişey çıkmadı, iki farklı mouse denedim onlardada sorun devam edio ayrıca msconfig'ten başlangıçtaki tüm programlarım her zmn kapalıdır ordada sorun yok, aklıma gelenler bunlardı ve çözüm bulamadım, başka çözüm yolları neler olabilir sizlerden yardım bekliyorum, saolun...

buanlık donmalardaki ram işlemci tüketimine baktın mı peki? yani anlık donmalar yaşandığı zaman ctrl+alt+delete yaptığımda performansdan bakarsan ram ve işlemci tüketiminde gözle görülür bir yükselme hareketlenme varmı ona bakarsan sorunu çözebilirsin mause den kaynaklı değilse sorun tamamen yazılımdan kaynaklıdır geri planda çalışan bir programdan kaynaklı olabilir bende de aynı sorun xp de oluyo zaman zaman restart yaptığımöda düzeliyo oda çok fazla programla çalışmamdan kaynaklanıyo vista yüklü pc de de olmuştu böyle bir sorun sonuç bulamadım ben açıkcası rami ve işlemciyi tüketen bişey vardı ama bulamadım format attım sorun kalktı umarım çözümü bulursun

eet onada baktım, ram veya işlemcide bi yükselme olmuo.. bazı forumlarda yaptığım araştırmlarda aynı durumdan şikayetçi olan arkadaşların kimisi bu durumdan dolayı format attıklarını fakat problemin yinede çözülmediğini sölemişler, sizin ise düzeldiğini sölemeniz açıkcası içime su serpti artık son çare format sanırım, ama iş oraya gidio...

Geri