Wmp 11 Xp

ekopc

Banned
Reaction score
0
Arkadaslar bendeki sorun şu wmp 9 rahat çalışıyor üzerine wmp 11 kuruyorum kurum bitiyor wmp 11 açtıgımda gereksiz işlem yürüyüldü diyor hatayı gönderyimmi diye soruyorya işte o hatayı veriyor kapanıyor neden kaynaklanır

makınende sp 2 mı yuklu ıstersen bı sp 3 yuklemeyı dene duzelecegını tahmın edıyorum yada ındırıgın wmp11 hatalı ola bılır mıcrosoft un siresinden indirmeyi denedinmi aslında hic ugrasma işledim sistemi kosesınde miss gibi xpler var kur odan full bu dertlere gerek kalmaz ama sp ıle yenıden baska bı yerden yuklemeye yı dene yada makınenın guncellesstır

makınende sp 2 mı yuklu ıstersen bı sp 3 yuklemeyı dene duzelecegını tahmın edıyorum yada ındırıgın wmp11 hatalı ola bılır mıcrosoft un siresinden indirmeyi denedinmi aslında hic ugrasma işledim sistemi kosesınde miss gibi xpler var kur odan full bu dertlere gerek kalmaz ama sp ıle yenıden baska bı yerden yuklemeye yı dene yada makınenın guncellesstır

pc de sp3 xp yüklü neden yaptıgını bir türlü bulamadim.......xp orjinal ...sp3 lü wp11 kendi sitesinden yüklüyor ...mp9 da bir şey olmuyor wmp 11 oluyor.........

Geri