Wista Ultimate Dvd Kopyalama

cezso

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar elimde ultimate dvd si var bunu kurduğum bilgisayarada nero ile dvd nin yeni kopyasını aldım fakat benim bilgisayarda kopya dvd çalışmazken başka bir bilgisayarada çalışıyor bunun nedeni ne olabilir dvd yazmada sorun yaşmamamıştım yazım bittikten sonra dvd ye girdiğimde sadece text formatında bir yazı gözüküyor ama boyutu 2.33gb ve başka bilgisayara taktığımda normal vista dvd si olarak çalışıyor

Microsoft'un resmi açıklamasına göre;

Windows Vista için minimum sistem gereksinimleri:

800 MHz 32-bit (x86) veya 64-bit (x64) işlemci (Pentium III gibi)
512 MB RAM
15 GB boş alana sahip 20 GB HDD
DirectX9 destekli ekran kartı (Bellek miktarı belirtilmemiş)
SVGA (800x600) GPU
CD-ROM sürücüsü (sistemde tümleşik olarak bulunamaz, bir dış sürücü olabilir)

Aero'yu da barındıran Windows Vista Ultimate için önerilen sistem gereksinimleri ise:

1 GHz 32-bit (x86) veya 64-bit (x64) işlemci (Pentium 4 ve üstü)
1 GB RAM
128 MB DirectX9 ve Aero destekli ekran kartı
40 GB HDD

Tabi sana şunu söyleyim; bu sistem Vista'nın sadece açılmasını sağlar ama iyi performans alabilir misin bilemem [8D][8D][8D][8D] O yüzden sana kendim önerdiğim sistemi yazayım;

En az yaklaşık 2 GHz olan 32-bit (x86) veya 64-bit (x64) işlemci (Pentium 4 ve üstü) (hatta sana çift çekirdekli işlemci öneririm ama o kadar da gerek yok be[8D])
1 GB RAM
128 MB veya 256 MB DirectX9.0c ve Aero destekli ekran kartı (hatta şu yeni çıkan DirectX10 uyumlu (donanım olarak) ekran kartları ileride en iyisi olacak bence[8D])
40 GB'tan fazla alana bol bol sahip HDD

YANİ SENİN O SİSTEM RAHAT ÇALIŞTIRIR KALDIRIR..:goz:

bende ultimate yanş windows açılıyor açılmayan kopya dvd okumuyormuş dvd im meğerse

Geri