wireless yardımmm....

drhp

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten. Ben wirelessden internete bağlanıyorum(çevrede bulduğum bi modemden), ancak daha önce internete girebildiğim bi modemden bazı zamanlar giriş yapamıyorum. Modeme bağlanıyorum, herşey tamamen normal görünüyor ama internete girmeye çalıştığımda "sayfa bulunamadı" diyor. Sizce sorun nerde olabilir. Şimdiden teşekkürler..

kardeşim sinyal gücü kalitesine baq eğer düşükse ondan kaynaklanıyor olabilir. istersen buunduğun meqanda yer değiştir....:)

dostum sinyal gücü dahil ilk akla gelebilecek herşeyi yaptım ama değişmedi. IP değiştirmeyi bile denedim. Sanki arkadaş modemi açık bırakmış ama telefon bağlantısını çıkarmış gibi geliyo insana.. :eek:

mesafe olabilir yada dns geçis ip sini farklı yazmış olabilir....gibi geldi bana

arkadaşlar aynı sorun bendede var . bilgisi olan paylaşırsa ki mutlaka vardır sevinirim seviniriz.

uzaktan bağlantı buldu pc ama şifrelemişler. bende kullanıcı adı ve şifreyi admin olarak girdim. bu kez sınırlı bağlantı hatası verdi. ip adresi verdim o sorunda kalktı. ama sayfa görüntülenemiyor. modem markalarına göre baya bi ip adresi girdim yine olmuyorç

neler yapmam gerekiyor anlatan olursa sevinirim

YA EGer o aldıgın Modem Otomatik DNS almıyorsa İşin zor..Senin o ip adresini bulman lazım..

Geri