Wireless Sinyal Günçlendirme

Immortalqame

Atatürkçü
Reaction score
0
Meraba HHA.
Bizim komşunun wireless modemi var Leptopumla bağlanıyorum. Bide Masaüstü PC ile bağlanmak istiyorum ama Sinyal gelmiyo o kadar kuvvetli sinyalim yok PC de.
Elmde Access Point var ama nasıl kullanıcağımı bilmiyorum(Daha doğrusu sinyal tekrarlayıcı ayarlarını yapıyorum olmuyor). Yardım edermisiniz?

Bende Airties AP-301 vardı. İki yıl önce zorla ayarlarını deneme yanılma ile yaptım. Ama bir haftamı aldı.

Şu anda kullanmıyorum.

Kullanıcı kılavuzunu iyi oku ve uygulamaya çalış. Çok az kişi kullandığı için pek bilinmiyor.

Şimdi, o zamanlar ne uğraştığımı hatırlıyorum da. Allah kolaylık versin.

bi tane wireless usb adaptör diye bişi var onu sorun eğer işe yarıyorsa alın 40 lira kadar.bi arkadaşım onunla güçlendirileceğini söylemişti.

bi tane wireless usb adaptör diye bişi var onu sorun eğer işe yarıyorsa alın 40 lira kadar.bi arkadaşım onunla güçlendirileceğini söylemişti.

evet ben denedim işe yarıyor
Lap top u odadan odaya taşımaktan kurtuldum
airties wu 300 modeli bi usb adaptörün arkasına aluminyum folyo koymak sinyal gücünü %30-40 arttıyor ilk duyduğumda inanmamıştım ama işe yarıyor hatta internette bi kaç yerde usb adabtörü çanak antene monte eden manyaklara rastladım

evet ben denedim işe yarıyor
Lap top u odadan odaya taşımaktan kurtuldum
airties wu 300 modeli bi usb adaptörün arkasına aluminyum folyo koymak sinyal gücünü %30-40 arttıyor ilk duyduğumda inanmamıştım ama işe yarıyor hatta internette bi kaç yerde usb adabtörü çanak antene monte eden manyaklara rastladım

aynı modeli ben kullanıyorum sinyali çok zayıf alıyo siz nasıl folyo koydunuz detaylı anlatırmısınız lütfen sağolun

aynı modeli ben kullanıyorum sinyali çok zayıf alıyo siz nasıl folyo koydunuz detaylı anlatırmısınız lütfen sağolun

Dostum fırında tatlı yapmak kullanılan hazır alüminyum kaplar var 5-6 tanesi 1lira falan
tüm marketlerde bulabilirsin
yalnız adabtörün ön yüzü fotodaki gibi olacak ve sinyal kaynağına dönük olacak ok

2vwte1e.jpg

2mgtdua.jpg

2evgbol.jpg

2chrkmd.jpg

Geri