Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar,bundan 5-6 ay önce wireless modem aldım,şifre koyma gereği hiç duymamıştım ama artık koymak istiyorum,modemin kitapçığını bulamıyorum..Nasıl yapmam gerektiğini söylerseniz sevinirim..Teşekkürler.
Öncelikle modemin verdiği programı yükle programa gir ve ondan sonra wpa security böllümü olacak yada security oradan wpa bölümünü bul oradan en az 16 karakterli şifreini gir ve kullan kolay gelsin
modemin cd sindeki programı yğklerken,modei usb ile bilgisayara bağlamak durumundamıyız,? programı yükledim ancak programı açamıyorum,program files ta oluşturulan klasörde sadece uninstall seçeneği var..çok zor oldu bu iş ya.
Modem ile birlikte verilen bi cd olması lazım onu bilgisayara kurman gerek eğer olmadıysa silip tekrar denemeni öneririm onu kurunnnca programdan security bölümünden wpa şifreleme bölümü var oraya istediğin şifreyi girmen lazım moden markası nedir