Wireless Lan Bağlantısı ile ilgili sorunum var??

snıper

New member
Reaction score
0

Beyler hata olan kısımları işaretledim oraya bakıp sorunun ne olduğunu ve nasıl çözebilceğimi söylerseniz çok sevinirim bi türlü netten ve sizden uzak kalmamın sebebide bu zaten :mad:

Dipnot: Modemleri görebiliyorum ama bağlanamıyorum & driver ise son sürüm..

Wireless'in Programını kaldırıp hizmetlerden kablosuz sıfır yapılandırmayı kapatıp tekrar çalıştırırsanız muhtemelen sorun çözülür..

modem ışıklarını kontrol et..hepsi yanıyormu .. modem şifresini tekrar yaz eğerki şifresiz ise sanırım sinyalde düşüklük var .. sıfırlama yaparsan büyük ihtimalle çözülecektir ..

modem ışıklarını kontrol et..hepsi yanıyormu .. modem şifresini tekrar yaz eğerki şifresiz ise sanırım sinyalde düşüklük var .. sıfırlama yaparsan büyük ihtimalle çözülecektir ..

sıfırlamayı nasıl yapıcam peki ?

Wireless'in Programını kaldırıp hizmetlerden kablosuz sıfır yapılandırmayı kapatıp tekrar çalıştırırsanız muhtemelen sorun çözülür..

bi denicem kardeşim başka önerisi olanlarvarsa söyleyebilir mi eve gittiğimde hepsini denineyim..

ağ paylaşım merkezin den ağ bağdaştırıcı ordan halledebilirsin ..

yok beyler bunlar işe yaramadı ya sinyal hala yok ne yapabilirim bu sinyalin gelmesi için yok mu bunun ayarı fln?

bağlanmaya çalıştığın yerdeki şifrelemeyi kaldır yada wep yap deneme amaçlı.
Eğer bağlanabiliyorsan sorun kullandığın adaptörün yada sürücülerin yerin şifreleme algoritmasını senin cihazının kaldıramıyor olmasıdır.

Dostum birincisi modifiyeli bir işletim sistemi kullanıyorsun..
Yanlış hatırlamıyorsam Nod 32 antivirüs kullanıyordun bence antivirüs olarak onu kullanma..
Arkadaşın bilgisayarında da buna benzer bir sorun vardı formatla sorun çözüldü oda işin garip yanı nod32 kullanıyordu nete bağlanıyordu ama hiçbir şey indiremiyordu. Bence sen ilk önce nod32 den kurtulmakla başla işe...

bılgısayarım ozellıkler aygıt yonetıcısı ag bagdastırıcıları wıreless hangısıyse ona gel ordan bak duzgun calısıyormu calısmıyor mu goruyorsun ama baglanamıyorsun modem tek senın modemımı baglanamıyon butun modemleremı bıde o war bıde sıfreleme turu wardır guvenlıkde modemın tkip aes onda bır yanlıslık olabılır kolay gelsın

Realtek Wireless Manager Utility programı bilgisayarından kaldırıp tekrar Windows üzerinden bağlanmayı dene veya programı devre dışı bırakabilirsen öyle de deneyebilirsin. Programı devre dışı bırakmak dediği ise başka bir üreticinin programında programı Dosya menüsünden devre dışı bırakıp Windows'un kablosuz ağ yöneticisi üzerinden direk bağlanabiliyordun.

Geri