Wireless bağlantısıyla iki bilgisayarı birbirine nasıl bağlarım

fatihsen7

New member
Reaction score
0
Wirless bağlantıyla iki bilgisayarı birbirine nasıl bağlayabilirim yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim...

eger arada modem olmazsa wiressl destekli bence zor cunku ben denedim olmadı

arkadasım ben o ısı yapıyorum vestel teknık servısınde o urunlerı baglıyorum ozel egıtımıne gıttım..yukardakı arkadasın dedıgı gıbı wıreless desteklı bloothot gibi veya modem alman gerek modemı baya pahalı ama o bloothot cıhazına benzeyen alet daha ucuz fakat o cıhaz ılerletme hızını yawaslatıyor bılgın olsun sorunun olursa bana ulasabılırsın kolay gele..

wireless

bak kardeş eğer iki bilgisayarda da wireless varsa herhangi birinden bağlantı tanımlayıp diğerinden ona bağlanmalısın. wireless bağlantının "properties" ine gir ordan da "wireless bağlantılar" a tıkla ordan alt tarafta "advance" i ve "computer to computer networks only" sectikten sonra "add" tusundan yeni bir baglantı tanımla başka bir bilgisayar ağ listesinde seni görüp bağlandıgında senin ağın aktif hale gelecektir. ve aynı subnette tanımladıgınız ip adreslerinden diğer bilgisayarları arayıp bilgi alışverişi yapabilirsin

* network e bağlı bilgisayarla diğer bilg görmek için gruplaarın aynı olması gerekir
*istersen bağlantı tanımlarken "this key is ..." yi deaktif yaparak ağa şifre koyabilirsin
kolay gelsin

Geri