wireless bağlantı

01buse666

New member
Reaction score
0
selam...
smile adsl kullanıyordum .. bunu kapatıp ttnete abone oldum ..
adsl açıldı ..
notebook modemi görüyor. modemde tüm ışıklar yanıyor.. airtes modem kullanıyorum ..
airtes hizmet programını açıp kullanıcı admı ve şifremi yazıyorum , kaydet dediğimde eski şifre ve kullanıcı ismini kaydediyor:S
yani örneğin : kullanıcı adı@ttnet yazıyorum ve kaydet diyorum ... kaydete bastığımda
kullanıcı adı@smileadsl.com olarak kaydettiğinin uyarısını veriyor..
bu yüzden internete giremiyorum
yardımcı olabilirmisiniz...??

192.168.1.1 den yap o işlemleri bi de

Hmm 5-6 Gün Oldu ßende Aldım.. ßaya ßi Uqrastırdı Ama ßöyle ßi Sorunla Karşılaşmadım..

modem arayüzüne girince hangi ayarları yapmam gerekiyor

tarayıcından 192.168.1.1 e gir şifreyi yaz > gelişmiş kuruluma gel>ayarla olması lazım >sürekli ilerle kullanıcı adı fln yazacak yaz kaydet yeniden başlat

ttneti ara telefonla sana direktif vererek cozerler olayı. hiç kasmana gerek yok

gerek yok ki ....hem ttnet telfonla ilgilenmezzz arada şansına bağlı olarak ilgili biri çıkarsa ona bişe demem ama zaman kaybına gerenk yok birbirlerine aktarıp duracaklar

Airties ADSL Hizmet Programları adama kafayı yedirir Buse..

Ben kullanmıyorum. Eğer modeminin kablosuz şifresi yoksa onu koymak için yüklemek zorundasın. Eğer zaten şifre varsa kullanmana gerek yok.

illa değişiklik yapacaksan 192.168.1.2 yada 192.168.1.1 e girere yapabilirsin

arkadaşlar herşeyi hallettim .. intenete bağlanabiliyorum ama bu seferde enteresan bi saçmalıkla karşı karşıyayım :S
modeme başka pcler bağlanmasın diye modem ara yüzünden şifre koyuyorum bu sefer internete giremiyorum....
modemde adsl ışığı yanıyor ama bu sefer ben bile giremiyorum..
bğlantıyı buluyor ama bilmemne bilmem neye eşleşmiyo diyo :S

Modem arayüzüne gir ve şifreleme sistemini değiştir. Mesela WPA şifreleme seçmişsen başka birini seç.

teşekkür ederim ... denicem olmazsa yarın sabah yine gelip kafanızı şişiririm xD
ii akşamlar

Geri