Winzip ile sifreleme ?

dcorp

New member
Reaction score
0
Arkadaslar,

Genelde onemli oldugunu dusundugum dosyalarimi winzip ile sifreliyorum.
Winzip icerisindeki encryption bolumunden genellikle 128-bit ama son zamanlarda 256-bit olan sifrelemeyi seciyorum ve zip dosyasinin icerisindeki herseyi sifreliyorum
sifrelerim genelde 20-25 karakter arasinda olmakta ve bunla rakam ve harf karisik

Bu kadar guvendigim ve cok onemli seyleri sifreledigim zip dosyalarim aslinda kirilmaya cok musait bir programmi ?

Bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim.

güvenlik derken nası bi güvenlik elindeki dosyalar gerçekten çok önemliyse zaten kırmayı kafasına koyan adam kırar onu daha güvenli bi yol seç paylaşıma kapalı yerlerde tut cd ye yükle flash bellekte sakla nebilim işte bu ve benzeri yollar ; yok eğer o kadar önemli değilde bazılarının görmesini istemiyosan bu kadar abartmana gerek yok kim ne yapsın senin dosyanı

arkadaşın dediği gibi en iyisi bir cd ye yaz kenarda dursun ve paylaşımdan uzakdur eğer bilgisayarın bir kaç kişi tarafından kullanıyorsa içini açmak isteyen kişi uğraşır uğraşır baktı açamıyor siler o zamanda şifrenin bir anlamı kalmaz

en iyisi şifreleme programı ile şifrele dosyalarını görünmez yap böylece .bunu yapan programlar mevcut. misal PC security :D

eğer bu kadar önemliyse at flash diske ki şimdi flash disklerin boyutu almış başını gidiyor flash diski istersen yanında taşı önemli ise hemen yedeğini al şifreyi unutursan ne olucak pisi pisine gidecek

Geri