winrar'dan oyun yukleme

sevimligul

New member
Reaction score
0
Vista Starter Edition kullaniyorum Need For Speed oyununu 2 part halinde internetten indirdim part 1 den kurmaya basladiktan sonra %50 de ikinci disc nerde diye soruyo bilgisayar 2. parti otomatik olarak algilayamiyor manuel olarakta girme menusude acilmiyo nasi kurucam bilen varsa bi yardimci olsun bi zahmet...

vista kullanmadım ama pek bi fark olcağını sanmıyorum.
sanırım 2.partta bi sorun var aksi taktirde kendisi 2.partı sormadan açması gerekirdi...

daha net bi çözüm için diğer arkadaşlarda yardımcı olurlar...:goz:

edit: unutmadan son bişe daha dosya isimlerine dikkat et yani; ,lk dosya adı XX.01.rar ise 2.side XX.02.rar olmması gerekir...
kusura bakma aklıma gelen her ihtimali yazıyorum...

Vista Starter Edition kullaniyorum Need For Speed oyununu 2 part halinde internetten indirdim part 1 den kurmaya basladiktan sonra %50 de ikinci disc nerde diye soruyo bilgisayar 2. parti otomatik olarak algilayamiyor manuel olarakta girme menusude acilmiyo nasi kurucam bilen varsa bi yardimci olsun bi zahmet...

genelde otomatik istemez almaz zaten bölene görede değişir ama her neyse.. 2.ciyi istediği yerde göz at çıkar ordan tanımla olmadı ekran görüntsünü al bana özel (pm) at halledelim kolay...

bide part bir sfx mi ??

iki partı da nero ile cd'ye iso formatında yazdır sonra cd2 yi isteyince takarsın bu yolla halledersin en iyi yöntem budur.

Geri