winlogon.exe

mabellam

New member
Reaction score
0
bilgisayarıma virüs bulastı bende tarattım virüs winlogon.exe ye de bulaşmış sil dedim ve winlogon.exe yi sildi winlogon.exe oturum açma yardımcısı oldugu için bilgisayar oturumu acmıyo bende bilgilerime ulaşamıyorum...winlogon dosyasını tekrar kopyalamaya calıştık ama pc kabul etmedi onaramadıkta lütfen yardım edinn..... ÇOK ACİLL...

Erd Commander isimli programla yedeklerini alıp format atıcaksın...yada hard diskini başka bi bilgisayara bağlayıp yedeklerini alıp format atıcaksın...sonuçta format atacaksın .)

Erd Commander isimli programla yedeklerini alıp format atıcaksın...yada hard diskini başka bi bilgisayara bağlayıp yedeklerini alıp format atıcaksın...sonuçta format atacaksın .)

arkadaşın dediği gibi her halukarda format atacaksın. kolay gelsin sana

dediğiniz programı indirdim- cd ye yazdım- bilgisayarı yeniden başlattım- bilgisayarı cd den başlattım ama başlamadı bunun nedeni ne olabilir bu yardım stajımı kurtaracak lütfen cevaplarınızı bekliyorum

arkada$ım Live XPE kullanarak bilgisayarını aç ve biLgiLerini yedekLe

daha sonrada i$Letim sistemini yeniden Kur ßa$ka çıkı$ yoLun çok zor :goz:

ben buldum bi winlogon uyarısı ekrana geldiginde iptal de biraz bekledikten sonra mavi ekran verir restart yap ve sp3 güncellemeleri yüklediginizde winlogon hatası vermeyecektir bende çok ugraştım ama sonunda buldum

Geri