Windowsunuzu bugün itibariyle Güncellemeyin..

dragon111

New member
Reaction score
0
ARkadaslar bugün saat 15.00 itibariyle güncelleştirdim windowsu ve korsn denetimi cıktı..
bilgisayarı güncelleştirdikten sonra exploere kullanılmaz hale geliyor.microsaftun sitesine yönlenıyor..Ben yanlıslıkla yaptım..
Bundan kurtulmanın yolu geri yükleme yapmak bi önceki güne gerii yükleyin..
not:sadece korsan windows kullananlar için geçerlidir...:melek

aynı dert benimde başıma geldi nasıl kurtulurum diye düşünüyodum sağolasın

internet explorer kullanmayın

mozilla kullanın

bnde sorun yok orgi hehehehh

walla ben uyarıyı görünce tutustum aklıma formatı çakmak geldi ama geri yüklemede oldu çözümü bulunur yakında bununda bakalım beklioruz...

dragon111' Alıntı:
ARkadaslar bugün saat 15.00 itibariyle güncelleştirdim windowsu ve korsn denetimi cıktı..
bilgisayarı güncelleştirdikten sonra exploere kullanılmaz hale geliyor.microsaftun sitesine yönlenıyor..Ben yanlıslıkla yaptım..
Bundan kurtulmanın yolu geri yükleme yapmak bi önceki güne gerii yükleyin..
not:sadece korsan windows kullananlar için geçerlidir...:melek

kardeş windows un hangi versiyonu... biliyosun adamların binbir tane sistemi var.. vista mı?, XP mi? hangisi... Ayrıca orjinal yapmışmıydın daha önce, yoksa orjinal yapmak için crack kullanmadanmı seni uçurdular...

Ben orjinal kullanıyorum ama explorer kafayı yedi bugün aklıma geldi güncellemelerden diye ama allahtan firefox u keşfedeli çok oldu yinede sağol

Kardeş zaten sneinki orjinal değildir çunku bende bayram da guncelleştirme yaptım sonra bilgisayarı yeniden başlattım baktım sahte xp sonra da legal xp ile orjinal yaptım

sagol korsan olmayan varmı acaba................

ben bu gün vistayı güncelledim birşey olmadı

aynı hataya bende dustum bende sebep ariodm ama ben deil kardesm dusmus hataya

Geri