Windows'un Rakibi Sadece 29 Dolar!

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0

qqxthd.jpg

Windows'un rakibi sadece 29 Dolar!

Windows'un en büyük rakibi satış listelerinin tepesinde; üstelik satış fiyatı sadec 29 Dolar!

Apple Mac OS X'in en gelişmiş işletim sistemi olduğunu iddia ediyor...

Apple'ın Snow Leopard işletim sistemi ön satışa çıktı. Amazon.com'un en çok satanlar listesinde sadece birkaç gün içerisinde tepeye yerleşti.

29 dolara satılan Snow Leopard yükseltmesi ve 49 dolara satılan Snow Leopard Family Pack, Amazon listelerinde birinci ve ikinci sıradaydılar. Aile paketi 5 bilgisayara kadar lisans sunuyor. Apple daha önce Leopard'u 129 dolara satıyordu.

Apple Mac OS X 10.6 olarak da bilinen Snow Leopard'ı Eylül ayına kadar piyasaya sürmeyecek.

Snow Leopard donanım olarak Intel tabanlı Mac'lere kurulabiliyor ve Mac OS X 10.4 yani Leopard gerektiriyor. Mac OS X 10.4 yani Tiger kullananlar için Snow Leopard, iLife ve iWork'ü birleştiren bir paket olan Mac Box Set'in fiyatıysa 169 dolar. Beşli lisanslı kutu ise 229 dolar. Kısacası yükseltme ucuz, komple işletim sistemi fiyat olarak pek de ucuz değil.

Bir kıyaslama yapılırsa, Microsoft geçen hafta üç lisanslı Windows 7 Home Premium'u 149.99'dan satacağını duyurmuştu. En ucuz Windows 7 ise 119.99 dolara Home Premium Upgrade.

Mac OS yüklü sistemler bir gün Windows PC'leri geride bırakabilir mi?

Kaynak

şindi bascam galayı

microsofta rakipmi bu şimdi

mac os kullancama linux kullanırım nedeni ise daha çok destek bulmam

Vaay bee
Sağlam fiyat düzenlemesi yapılmış cidden
Nedn tercih edilmesin ki :)
Paylaşım için teşekkürler New

bu işletim sistemini denemeyenler bilmez macos x benim fikrim tabi microsoftun bütün sunduğu işletim sistemlerinden kat kat daha iyi örneğin macos x de virüs belasıyla uğraşmıyorsunuz

ŞaŞırTıCı ZZzzzZZzzzZzzzzZZZz........

bilgi icin tskler ama sanirim mac icin yeni bir pc almak lazim :S normal kullandigimiz pc lere mac uymuyor sanirim..

Apple Mac OS X kullandım ve rahatlıkla wireless kıralabiliyor =))

macki normal pc ye nasil kuracagimi bana anlatabilirmisin ? ve ayrica driverleri nasil temin edebilicegimi. zamaninda mac indirmistim netten ama bir turlu kuramadim.. formatladi kuruldu gibi gosterdi ama mac dvd cikarinca sistem baslamadi :S

Bizim standart masaüstü pc'lerde de çalışsa o zaman alınır.

ee upload edilse denesek bi oluyo mu olmuyo mu:D

Arkadaşalr hemen kızmayın. ya adamlar rekabet yapıyorlar..hem şu dünyada çok satan iphone kimin ürünü sanıyorsunuz. tabiki macintosh dene bi firmanın.hem siz mac işletim sistemi kurup denedinizmi? daha az virüs daha az saldırı daha rahat bi hayat tıpkı linux gibi gelişmiş bi sistem bence önce bi deneyin. sonra karşı çın derim zira kişi bilmediğinin düşmanıdır. der bi atasözü:=)))

ancak apple laptopları da harika yaw benim arkadaşta var da süper bişey piyasadaki laptoplara on basar

Geri