Windows'un Meşhur Manzara Resmi Kime Ait Hiç Düşündünüz mü?

Helldorado

A Drinking Song
HH Üyesi
Reaction score
0
817lpvm.jpg

Çoğumuzun kullandığı işletim sistemi Windows XP’yi ilk yüklediğimizde Luna adlı temanın varsayılan duvar kağıdı olan bu meşhur resim kimin?
Dünyanın en ünlü fotoğraflarından biri sayılabilecek bu fotoğraf, Amerikalı profesyonel bir fotoğrafçı olan Charles O’Rear‘e ait.
Charles O’Rear‘ın, Mayıs 1979′da National Geographic‘te yayınlanan Bliss(Tam Mutluluk) adlı fotoğrafı, California yakınlarındaki Napa Valley‘de çekildi.
Yerel bir söylentiye göre burayı ziyaret eden Bill Gates‘in, burdan çok etkilenerek kendi kendine “Tam Mutluk” dediğini ve bu yüzden kullandığı yönündedir..

Not: Alıntıdır.

HEp Merak ETmiştim bu YEr Neresi acaba :S

valla öğrendiğimiz ii oldu.ben hep bu görüntüyü gercek değil sanıyordum.çünkü kusursuz harika görünüyor.saol paylaştığın için.

peki arkadaşlar bunun türk versiyonu var bi aile piknik yapıyo kenarında onu kım yapmış ve paylaşabilirmisiniz varsa elinizde .........

bende bunun gercek goruntu olmadıgını sanıyodum paylastıgın ıcın tesekurler ogrenmıs olduk

gerçke oldugunu bende bimiyodum ama öyleyse çok hoş resim

ama bu yeşil alan öle boş kalmamlı kamuya kullandırılmalı :p

6ugtdzq.jpg

:durdurun

hakikaten windowsLa birLikte çok uyumLu oLmuş...windows ve mutLuLuk çuk oturmuş (!)

bu foto imkansız gerçek olamaz ya.Gerçekse bile üstünde acaip rütuş vardır bu kadar kaliteli olamaz hangi makineyle çekilirse çekilsin

baydı artk:D

gercek oldugunu bılıordum ama kıme aıt oldugunu bılmıordum ancak fotografın ustun bırcok oyanma wardır bılgıne cunku 1979 da cekılen bır foto buakdar canlı we renklı olmaz taktırınızce ;)
guzel bılgı tskler.

vallaha bende üzerinde oynamalar var diye düşünmüştüm . gerçekmiş demek

valla öğrendiğimiz ii oldu.ben hep bu görüntüyü gercek değil sanıyordum.çünkü kusursuz harika görünüyor.saol paylaştığın için.

evet bende gercek değil sanıyodum demekkı varmıs böyle bir yer

ben bu fotonun gerçek olduğunu bilmiodumm eyw

tesekkurler...

Geri