Windows'un Az Bilinen Temalarını Kullanın

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Windows Xp' nin kendi içinde hali hazırda gelen renkli temalarını elbette sevenler vardır. Ancak benim gibi daha koyu, ya da farklı bir görünüm kazandırmak isteyip de bunu sistemi zorlamadan yapmak isteyenlere Windows'un 3 adet kendi ürettiği -yani tamamiyle legal olan Uxtheme.dll hack gerektirmeyen- temaları kullanmalarını öneririm.

* Bunlardan birincisi, normal Xp'nize Media Center görünümü kazandıracak olan Royale Theme:

n3ptz9.jpg

İndirmek için buradan.

İkincisi ise Windows'un yine Xp Media Center versiyonu için ürettiği ancak çok karanlık olmasından dolayı kullanmaktan vazgeçtiği ama Xp Media Center içinde gizlenmiş olarak gelen Royale Noir Teması:

2dshh0w.jpg

İndirmek için buradan, yükleme ayrıntıları ise burada.

En sonuncusu ve benim kullandığım tema ise siyah ve turuncu ağırlıklı görselleriyle favorim:

2h30r54.jpg

İndirmek için ise buraya alalım sizi. Bir süre kullanmak zorunda olduğum Windows'u daha çekilebilir kılan temaları umarım beğenirsiniz.

wayyy son verdiğini indirdim kurdum çok beğendim süper oldu attım programlar klasörümün içine vazgecilmezim olur artık. teşekkürler süper.

Teşekkürler Bunlar çok Güzel Temalar

Royale Theme dediğin bende energy blue olarak geçio vazgeçilmez temamdır.Tavsiye ederim arkadaslara cok guzel ve sade bi tema.Eline saglık 1001.

güzel paylaşım sağolasın, bendede royal theme vardı ama ben birde royal noir'i deniyim nede olsa metalciyiz siyah vazgeçilmez xD

SP3 entegreli yeni sistem kurdum. Verdiğin temalar çok işime yaradı. Teşekkür Ederim.

eyvallah kardeş sağolasın çok güzel temalar özellikle de en sonuncusu harika

Geri