Windows'u Orjinal Hale Getiremiyorum! Lütfen Yardım..

brayn7

New member
Reaction score
0
Yaklaşık 1,5 ay önce bilgisayarıma windows 7 ultimate kurdum. Ardından Removewat programı ile orjinal hale getirmeye çalıştım fakat sanırım olmadı. Şimdi ise sürekli orjinal değil uyarısı alıyorum. Diğer crack işlemlerini denedim fakat yine aynı sorunum devam ediyor.
Bilgisayarımda "Windowsu Etkinleştir" sekmesini açmaya çalıştığımda;

C:\Windows\system32\slui.exe

"Windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemedi. Öğeye erişmek için gereken izinleriniz olmayabilir." hatası veriyor.

Birçok öneriyi denediysem de hala bir sonuç alamadım. Lütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Windows loader 1.9.6 dene ilk önceki kurduğun lisansı Uninstalle tıklayarak sil biraz bekledikten sonra bilgisayarına reset atacaktır.. bilgisayar açıldıktan sonra neti kapatıp tekrar programı yönetici olarak çalıştırın ve İnstalle basarak lisans işlemini gerçekleştirmesini bekleyin ve gelen uyarılara evet veya tamam deyin kısa bir bekleme olayından sonra bilgisayar yeniden başlayacaktır. lisans işlemi sorunsuz olarak tamamlanmış olması gerekiyor...

Bahsettiğin programı indirip söylediklerini yaptım fakat loader açıldığında hem install hemde uninstall seçenekleri aktif görünmüyor.
Yani programı açtığımda hiç bir şey yapamıyorum.
Başka bi öneriniz varmı acaba?

kardesim
bilgisayarının yanın serial numaralar vardır kırmızı renk yapışkanın üstünde orada kodu yaz olur o kodu başkasına ver s******* belanı

Geri