Windows7Sp1 Tüm Sürümler Tek Dvd Nisan Güncel 2012

mustafapol

New member
Reaction score
0
Windows 7 x86 SP1 Tüm Sürümler Tek Dvd NİSAN 2012
(OTOMATİK AKTİVASYONLUDUR)
5*5 Sistem

ekranalntssd.png

Evet arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar windows 7 güncelleştirmesi yapmış bulunmaktayım.

dicwyv.png

Microsoftun 5/12/2011 çıkardığı güncel iso kalıbına güncellemeler entegre edilmiştir.

:::Güncelleme entegre edilen sürümler:::

Starter (x86)
Home basic (x86)
Home premium (x86)
Professional (x86)
Ultimate (x86)

20 Nisan 2012 tarihine kadar microsoftun çıkardığı kıritik güncelleştirmeler bütün sürümlere entegre edilmiştir.
Explorer 9 Yüklüdür
Dotnet framework 3.5 Yüklü olarak gelmez.Nedeni ise pc den pc e güncelleştirmelere sorun çıkartıyor.İstiyen kurar istiyen kurmaz diye düşünüyorum.,
Crackı durumu yani aktivasyon durumu otomatik aktivasyonludur yani kurulumdan sonra hiç bir şekilde crack loader kullanmanıza gerek yoktur.
Bu sistemin en büyük özelliği bir sürüme bağlı kalmaksızın bütün sürümleri güncelleştirme entegre etmemdi
picturesx.png

fffffffffffffffffffffffy.gif

ggregerg.png

dsadqwd.png

dqweq.png

gerodi.png

u9crj.png

Kod:
http://tinypaste.com/3040e263

----- Sadece Sizden Beklediğim Bir Teşekkür -----

64 Bit sürümleri de olsaydı gerçekten bir teşekkürü hak etmiştin.

İndirip deneyeceğim emeğine sağlık.

" Şu da olsaydı bir teşekkürü hak etmiştin şeklindeki kullanımı da hiç doğru bulmadım. "

8 no'lu partta 60snlik bekleme süresi sonra captchayı da girdikten sonra son indirme butonuna bastığımda web sayfası bulunamadı hatası alıyorum. İlgilenebilir misiniz??

64 Bit sürümleri de olsaydı gerçekten bir teşekkürü hak etmiştin.

Çok doğru diyorsun öbür arkadaşların yaptığı gibi tek sürüm üzerinde güncelleştirme yapıp paylaşmam lazımdı butun surumleri niye güncelleştirme entegre ediyosam artık dimi:confused1: bende hataki sizleri düşünüp bütün sürümleri güncelleştirme entegre etmemdi (sözüm meclisten dışarı)

rar şifresi yok

8 no'lu partta 60snlik bekleme süresi sonra captchayı da girdikten sonra son indirme butonuna bastığımda web sayfası bulunamadı hatası alıyorum. İlgilenebilir misiniz??

Sorun yok
ekranalntsuf.png

Geri