windows7 yardim lütfen!

Mahokan

New member
Reaction score
0
EkranAlnts.png

Merhaba arkadaslar resimdede gördügünüz gibi bir sorunum var net de arastimama ragmen bir cözüm bulamadim daha önce hesaplamisti 3.5 di dün tekrar denedimböyle oldu nasil cözüme ulasabilirim bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim!simdiden cok tesekkürler!

konuyu güncellestirmek icin!

Aktivasyonu gerçekleştirdinizmi?

arkadasim bu hatayi eger sisteminde kaspersky internet security kuruluysa yapar.deneyim dizinini kasper bi sekilde engelliyor.benimde basima gelmisti.fakat kaspersky in sayfasinda bunun icin FIX var.bakmani ve arastirmani öneririm.selamlar

Butun driverlar kuruLu mu?

arkadasim bu hatayi eger sisteminde kaspersky internet security kuruluysa yapar.deneyim dizinini kasper bi sekilde engelliyor.benimde basima gelmisti.fakat kaspersky in sayfasinda bunun icin FIX var.bakmani ve arastirmani öneririm.selamlar

Evet net de arastirirken öyle bir sey görmüstüm suan Norton 360 online lisansli kullaniyorum ama isin garibi gecen hafta kaspersky indirdim karsilastirmak icin sonra kurmaya calistim ama kaspersky sisteminizde calisir durumda olan bir virüs programi var dedi ve kurmadi bende kurmadan iptal ettim!Bir sorun olusturmus olabilirmi bilmiyorum!

Evet bütün driverlar kurulu hatta bugün teker teker tekrar kontrol ettim!

Bir ekleme yapayim dün Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Performans Bilgileri ve Araçları\Gelişmiş Araçlar sesenekleri icinde Tüm windows deneyim dizini skorlarini temizle ve sistemi yeniden degerlendir diye ilk sirada bir secenek var dün ona performansi biraz daha düzeltir diye tiklamistim yanlis bir sey mi yaptim acaba!

cözüldü

Arkadaslar problemi cözdüm umarim ayni problemi yasayan arkadaslara yardimci olur!Öncelikle sisteminizdeki etkin virüs programini kaldirin ve windows defenderi güncelleyin bu kadar!Ayrica yardim etmek isteyen arkadaslara tekrar tesekkür ederim!

Evet net de arastirirken öyle bir sey görmüstüm suan Norton 360 online lisansli kullaniyorum ama isin garibi gecen hafta kaspersky indirdim karsilastirmak icin sonra kurmaya calistim ama kaspersky sisteminizde calisir durumda olan bir virüs programi var dedi ve kurmadi bende kurmadan iptal ettim!Bir sorun olusturmus olabilirmi bilmiyorum!

kesin ondandır

Geri