Windows7 Rc Sürümünün Torrentini indirmeyin!

quicksel

Banned
Reaction score
0
Evet.Piyasadaki Rc sürümü torrentlerinin hepsi yalan. 7100 olarak geçiyor. Fakat 6900 gibi bir sürümün içine trojan gömüp piyasaya sunmuşlar.

Bu zararlı xuri.info sitesinden gelen saldırılara açık bırakıyor. Ayrıca bahsettiği sitede malware olduğu bilinen bir gerçek. Sizi kandırmaya çalıştığı dosya adları: Setup.exe Codec.exe ve codeclc.exe8nod32 virüs olduğunu anlıyor) bunlar registry defterinizi darma dağın etmekle kalmayıp başlangıçta kendilerini de başlatıyorlar. Eğer Advanced Task Manager programı gibi bir programınız varsa dosyaları karantinaya alıp sorunu çözebilirsiniz.

Ayrıca bahsettiğim zararılar internet üzerinden çalışıyor.
Modemi kapatıp gerekli korunma işlemlerini yaptıktan sonra sorun kalmıyor.

Ayrıca dediğim site Linux üzerine kurulu bir site =). Yani kesin Windows düşmanı bunlar.

siz siz olun bunları indirmeyin.

Saygılar... Quicksel

katiliyorum arkadasim yazdiklarina ,,genel olarak torent karsiti degilim lakin sitemize de böyle alintilarla pro paylasan maalesef var,, umarim birileri senin gibi duyarli davranip burada böyle zararli paylasimlarin yapilmamasinin önüne gecer, DIKKAT EDILMESI GEREKEN HUSUS torrent de su aralar bazi hacker gruplari özellikle vip tesviklerle paylasim yapilmasini finanze ediyorlar dikkatsiz kullanicilar böylelikle bunlarin agina düsebiliyor,, UYARIN icin tesekkürler

torrente bir alışamadım gitti. kaç tane siteye üye oldumsa hepsinden kovuldum. oran işini halledemiyorum bir türlü. Allah'tan rapidin öyle takıntıları yok :D

bu nedır torren dedıgınız bıraz acarmısınnız

Torrent Bir indirme sistemidir kısacası Paylasım Ağıdır... Tabiki Yasal Yönüde vardır ama bazı torrent kuruluşları (Kaçak kuruluş) Bunların önüne geçilemiyor Bence Siz Yasal Torrent Firmasından İndirin...
Şu an Aklımda Site Yok...

arkadaşlar torrent i bu kadar kötülemeye gerek yok bulaşan virus sizin rapidshare dan indirdiklerinizdende bulaşır. sadece güvenilir sitelerden yada torrent indiriyosanız yanında trusted ikonu bulunan kullanıcılardan indirin. bunlar benim düşüncelerim sonuçta heryerde gördüğünüz rapid linklerindeki win7 lerde torrentlerden inmiştir...

Geri