İşte o videodaki ayrıntılar

belkide yaptım yada yapmadım demesinin nedeni farklıdır?

bu adam chp den gitti ama
bana boşa gitmedi gibi geliyor,
giderken akp yide götürecekmiş gibi bir izlenim edindim :)

valla keşke öyle bir durum olsa bu adamın bir şeyler yapmasına sevindim çünkü bu adam ne kadar bir şeyler yaparsa o kadar batıyor buda ülkemin güzel insanları bu yaptıklarını görüp güzel insanlara oy veriyor :durdurun

kedi dir kedi inanmayın baykal öyle şey yapar mı hiç :=)

belki yaptım deyipte hayatında sayılı doğrularından bir tanesini söylemiş olsaydı..o zaman oy kazanırdı xD

Bu konuda başkalarının görüntüdeki kişi baykal değil demelerinin hiç bir hükmü geçerliliği yoktur.

Bu konuda tek konuşacak kişi deniz baykaldır nesrin baytoktur.

Bunlar çıkarlar hayır biz değiliz derlerse inanırız.

ama ısrarla demiyorlar.

Ya da diyemiyorlar.

bu durumda da suçu üstlenmiş oluyorlar.

Gєηco;5017819' Alıntı:
belki yaptım deyipte hayatında sayılı doğrularından bir tanesini söylemiş olsaydı..o zaman oy kazanırdı xD

EVet görüntüdeki kişi baykal değilse ilk gün çıkacaktı hayır ben değilim bu yalandır diycekti.

ya da dediğiniz gibi evet benim birhata ettim, türk milletinden ve eşimden özür diliyorum diyecekti.

Bu durum daha iyi olurdu.

Ama ikisini de yapmadı istifa etti. Yani zımmen görüntüdeki kişinin kendisi olduğunu kabul etmiş oldu.

Günler sonra başkalarının hayır o değil demesi komik düşüyor bu durumda.

Baykal dan başka herkes o baykal deildir diyor ....
Baykal kendini neden aklamıyor ?
Neden suç duyurusunda bulunmuyor ....
Ben söliyim , gerçekten baykal olduğu ortaya çıkacak o yüzden ...
Haberlerde izledim bahsi geçen kadın bile inkar edemiyor , çok üzücü şeyler demekten öte gidemiyor

Baykal dan başka herkes o baykal deildir diyor ....
Baykal kendini neden aklamıyor ?
Neden suç duyurusunda bulunmuyor ....
Ben söliyim , gerçekten baykal olduğu ortaya çıkacak o yüzden ...
Haberlerde izledim bahsi geçen kadın bile inkar edemiyor , çok üzücü şeyler demekten öte gidemiyor

Baykal daha inanamadı kendisi olmadığına, avukatları biraz daha gayret ederlerse inanacak o zaman söyleyecek herhalde:)

CHP yi baykan 15 senedir yedi bitirdi
kilictaroglu desen hic bir ise yaramaz bu böyle giderse yine ayni hüsrana ugrarlar
yani alt yapidan gelen insan yok chpde yazik eskilerle idare ede ede insanlarda bikti yeniliklere acik olmayan bir chp var karsimizda bu durumda ne yapilmasi gerekiyorsa yapmalari gerekiyor ben olsam ugur dündari secerdim ecevit misali
neden olmasinki degilmi
aslinda dugduguma göre ugur abiye teklif gitmis ama kabul etmemis
arkadaslar yani CHP su an cok cok zor durumda oy almasida biraz düsündürücü bu durumda
Kemalizmin partisi yok oluyor bunlarin bu eski dinazorlarin sayesinde yazik yazik

kolayı var arkadaşım iktidar parti olmayı o kadar çok istiyorlarsa tayyip beyi getirsinler genel başkanlığa :durdurun

Geri