windows1 de skystar sorunu

M3T3HAN

New member
Reaction score
0
arkadaşlar
windows 7 ultimate kurulum yaptım
ama gelin görün ki skystar 2 pcı kartımın driverini görmüyor internetten de güncellemiyor
acaba yol gösterebilecek tavsiyeleriniz önerileriniz olabilir mi
ilgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim

keşke bilsemde yardım etsem ama bilmiorum malesef............

Sanırım ss2 ile birlikte verilen drıver cd sininden kurulum yaptın.Öncelikle sitesinden son drıver' ı indir.vista için olan sürümü indirebilirsin.ss2 demişsin ama pcı mı yoksa ext onu belirtmmişsin .www.technisat.com/indexfbab.html?nav=PC_Multimedia,en,46 buradan uygun olan drıver ı indir.sonrada donanımı ve kurdugun diger drıver ve yazılımları kaldır.pc yi yeniden başlat.donanım bulundugunda ise indirdigin dosyadan drıver ı kur sorunsuz çalışacaktır.Kolay gelsin

Sanırım ss2 ile birlikte verilen drıver cd sininden kurulum yaptın.Öncelikle sitesinden son drıver' ı indir.vista için olan sürümü indirebilirsin.ss2 demişsin ama pcı mı yoksa ext onu belirtmmişsin .www.technisat.com/indexfbab.html?nav=PC_Multimedia,en,46 buradan uygun olan drıver ı indir.sonrada donanımı ve kurdugun diger drıver ve yazılımları kaldır.pc yi yeniden başlat.donanım bulundugunda ise indirdigin dosyadan drıver ı kur sorunsuz çalışacaktır.Kolay gelsin

teşekkürler arkadaşım deneyeceğim

denedim ve işte sonuç ilkönce verdiğin driveri indirdim kurmuş olduğum driveri kaldırdım restart yaptım

ss2 kartım pcı

15mxmbk.jpg

vee sonra da aygıt yöneticim bu halde

1zqfyag.jpg

yani olmadı kardeş..yinede emeğin için teşekkür ederim

sorun çözülmedi yani....

wındows 7 uyumlusunu bulursam pm den gonderıcem arkadasım

Geri