windows

dellyy17

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben windowsta kendi hesabımda local setings belgelerimi kesip başka bir yere kopyalıyacaktım bir klasöre attım bilgisayarı yeniden başlatınca o hesabıma ulaşamıyorum klsörlerede lütfen yardım edin nasıl düzeltebilirim tüm dosyalarım o hesabımda çıldıracğım

klasörün adını biliyorsan arattırmayı dene.

arkadaşlar ben windowsta kendi hesabımda local setings belgelerimi kesip başka bir yere kopyalıyacaktım bir klasöre attım bilgisayarı yeniden başlatınca o hesabıma ulaşamıyorum klsörlerede lütfen yardım edin nasıl düzeltebilirim tüm dosyalarım o hesabımda çıldıracğım

1. belgelerim klasörü local settings'in altinda olmaz, user folderinin altinda olur. yani local settings'den bir önceki folder'in altinda olur.
2. "kesip kopyalacaktim" diye birsey yok yapabilirsen tarihe gecersin = ) kestigin zaman tasinir direk yani yapistir dedigin yere gider bütün klasör icerigi ile birlikte yada herhangi bir belge artik kes komutunu neye uyguladiysan o gider.
3. yeniden baslatinca ulasamiyorum demissin, muhtemelen belgelerim klasörünü tasidigin hesap o bilgisayarda local admin yani full yetkili diger oturum actigin hesap standart user yani sINIRLI kullanici oldugu icin dogal olarak local admin 'in yarattigi bir klasöre erisemezsin.

Cözüm = local'e admin olarak oturum acip yarattigin user'e full yetki ver ve o dosyanin permission'larindan oturum acacagin user'e full yetki ver tamamdir.

Geri