windows yeni royale teması süpperrrrrrrr

tesekkurler kardes

teşekkür kardeş eline sağlık

valla kardeş ben yükledim hava durumu delan hepsi kendiliğinden oldu bilemiyorum artık kusura bakma

Arkadaşlar,bu temayı yükleyipte saat,hava durumu vs.gibi eklerin masa üstünde görünmesini anlatacak kimse yokmu acaba..Bende hiçbiri masa üstünde görünmüyor.

çok saol arkadaşım da pc ye bi sorun çıkmaz dimi daha önce vista felan yükledim ya başlat menüsü gitti yada pc yi açtığımda kendi kendine resetliyodu

sorulara yanit: 1)bu tema yaklasik 3-4 aylik bi tema
2)"temayi yukeldim hava durumu vs falan kendiliginden cikti" boyle birsey soz konusu dahi olamaz cunku o gordugunuz hava durumu resim cercevesi vs "yahoo widget"e ait. onlari ancak yahoo widget [ http://widgets.yahoo.com ]kurarak elde edebilirsiniz hatta sizi sasirticak cok daha muhtesem widgetler de kurabilirsiniz. 3)gordugunuz resimde temaya ait olan iki sey var baslat menusu(alttaki mavi cubuk ve masaustu resmi....zaten bunlardan ibaret tema tabi pencere kenarlari da mavi)

sonuc olarak yanlis bilgilendirme haric tema idare eder nitelikte...3-4 ay gecikmeli de olsa paylasan arkadasa tesekkurler (sonucta bilmeyen arkadaslara faydasi olmus)

[unutmusum..."temayi" yuklemekle pcnizin hicbirseyine bisey olmaz]

ya abiler, tema gozel, hakiki bir tema da, ben hava durumu da takmak isterem ekranima, ama nasil edem? tema için sagolasin kurban

Geri