Windows XP'de ki gizli müzik.....izleyin

sypher

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar youtube de ilginç videoları ararken bu video'ya rastladım windows XP de gizli bir müzik olduğunu ve ona nasıl ulaşabileceğimizi anlatıyordu.Bende bunu sizinle paylaşmak istedim çünkü çok ilginç geldi sizde hem müziği dinleyin hem de nasıl kendi pc'niz de açabileceğinizi öğrenin...

[VIDEO]jYqR9tUHpfc[/VIDEO]

işde burda

C:\WINDOWS\system32\oobe\images Bunun içinde title isimli dosya. :melek youtube a gerek yok

ewt ferahlatıcı güzel bi müzik 5:24 saniye sürüyo ama pc de nerde kullanılıosa artık

bu müzik tutorialde kullanılıyo kurulumdan sonraki ilk başlamada xp ye göz atın dediğinde...

eyv hoşbişi

bu müzik xp yi yüklediğinizde ilk açılan ayarları yaptığınız bölümde çalıyor ama bu kadar uzun değil

adamların işi gücü yok müzik mi gizlicek yapmayın ya dikkat çekmek için yapılmaz bişey ayrıca bunu açan arkadaş hayatında hiç xp kurmadın mı?????

kardeş Xp bazı pclerde driverleri kendi tanıtıyo ses kartını kendi tanıtırken zaten bu müzik çalıyodu inanın ben de bu müzigi nasıl kaydederim diye çalışıyodum :D:D sagolun

Ya ArkadasLar Arkadas Bilgisi olmayana bilgi olsun diye aciklama yapmis uzatmaya ne gerek var. Mesela ben Bu sarkiyi bir ara bulmustum uzun zamandir ariyordum bulamamistim Arkadas SagoLsun Tekrar hatirlatti Tekrar buldum muzik listeme ekledim.

2. Youtube bi arkadas youtube kapali demis senin bu mesaji yazdigin zaman
uk.youtube.com sayfasindan giris yapiliyordu. Suanda Youtube Tekrar aciLdi...

ses kartının driverini genelde bulamadıgından duymuyorsunuz ilk açılışta

yıllardırr milelt bu işlerle uğraştı durduu çok büyük bişi buldukalrını sandılarr..ama microsoft yapımcıları ve yazılımcılarıı siizn bu bulduklarınızla yılalrdır herkesin pc sini takipeder durumdaydıı...o kodlar ile birliktee adamalr zamanında 500 bin kişiyi takip ediyorduu..şu an bile bizi takip ediyorlare bide microsoft sizi takip ediyorr bu işlemi yapın atrtık takip edmeez dendii.siz onu yaptığınız takip edlimediğinizi sansıyordunuz işde deidğiniz bu kodlarla siiz takip ediyorlardıı..ha diceksiniz ki hackerlari niye tespit edemiyordu edemiyordu değil etmiyorlardı çünkü işleirne gelmiyorlardıı..artık ne kadar doğruu siz karra verinnn..

bi bakalım dinleyelim

Telefon ayarları güncelleştirmeler vs de çıkıyor.Gizli değil gizli bişe görmek istiyorsan word ü aç "
= Rand(200,99) yapıştır Enter la şaşı bak şaşır

bu muzik gizli diil ki açık açık koymuş adam....

gizli demek için explorerle felan bulamıyo olman lazım. Siztem dizinin müzik dosyaları için aratın bulursunuz hemencik...

Telefon ayarları güncelleştirmeler vs de çıkıyor.Gizli değil gizli bişe görmek istiyorsan word ü aç "
= Rand(200,99) yapıştır Enter la şaşı bak şaşır

bu daa ilginç mesela daha başkaları da var meraklısına pc dergileri zamanında baya veriyodu bunları ...

Geri