Windows XP yaşamalı!

-HaKiKaT-

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Windows 7'nin gelmesine sayılı günler varken, pek çok kullanıcı XP'nin yok edilmemesini istiyor.

170198-windows_xp_180_original_thum.jpg

Windows XP, Microsoft tarihinin en çok beğenilen ve güven duyulan işletim sistemlerinden biri olmayı başardı. Windows XP, dünya çapında hala çok popüler... Bu yüzden de, kullanıcılar Windows XP'ye desteğin sürdürülmesi yönünde kampanya başlattı.

Birçok kullanıcı Windows XP'ye, Microsoft tarafından verilen desteğin en az bir dönem daha sürmesi gerektiğini savunuyor. Bu bağlamda, Web'de site üstüne site açılıyor. Windows 7'nin çıkacağı 22 Aralık tarihine geri sayım sürerken, Microsoft'un açılan pek çok XP destekçisi Web sitesine nasıl tepki vereceğini merak ediliyor.

PcWorLd

bilgilendirme için teşekkrler. evethala xp ölümüne xp en azından driver sorunumuz yok kasma yok....vs

win7 denemenizi isterim xpde evet kasma yok baslangicta ama sonradan isletim sistemini kaybediyosunuz yavasliyor problemler basliyor
vistada bu yoktu win7de ise iki problemi de yasamiyorsunuz

ne ram yiyor ne problem yaratiyor kurdum makineme ve gayet mutluyum suan : )

vindows 7 yi denemedim ama vista xp nin tırnağı olamaz !!...

xp den şaşmam wındows 7 yı bedava verselerde kurmam pc me..

seve seve değil zorla gecirecekler wın7 e xp güzel bir sistemdi ama artık onunda miladı doldu tamam vista donanım seciyordu sisteme yuk bindiriyordu anlarım vistaya gecmemenize ama wın 7 nın boyle sorunların olmadığı soylenıyor sizce xp fanlığı biraz sacma değil mi?(tabi yinede size hak veriyorum tam sürüm cıkmadan her şey icin çok erken)

win7 denemenizi isterim xpde evet kasma yok baslangicta ama sonradan isletim sistemini kaybediyosunuz yavasliyor problemler basliyor
vistada bu yoktu win7de ise iki problemi de yasamiyorsunuz

ne ram yiyor ne problem yaratiyor kurdum makineme ve gayet mutluyum suan : )

bencede kasma yok

asıl 2000 ölmemeliydi xp den farkı olmayan bir işletim sistemiydi xp sp 2 ile gelen yenilikten daha az yenilik vardı 2000 ile xp arasında. oyüzden xp uyumlu tüm programlar 2000 de çalışır ama tamamen ticari. xp yi yok edecekler.
Sistemi bozacak hatalı yamalar yapacaklar vs vs

Xp'den asla vazgeçemeyeceğimi düşünüyordum. Windows 7 ile tanıştım ve düşüncelerim kesinlikle değişti. Herkese tavsiye ederim..

Geri