Windows XP uzmanları , YARDIM!!

totaltr

New member
Reaction score
0
Windows xp`yi kurarken serialı giriyorum ilerliyorum pc yeniden başlıyor ve kuruluma tekrar başladığında service pack 2 cd sini istiyor.Bunun sebebi nedir? Sadece xp cd si yeterli değilmi? Bilgilerinize arz ederim :saskin

girdiğin serial sp2 li bir xp nin seriali mi belki bu yüzden olabilir

ramlerin sağlam mı?
cd temiz bir cd mi?

bir yerde okuma hatası algılıyor makina

internet explorer 7'yi yükledim bilgisayarıma ve taktığım CD'lerdeki dosya ve klasörlerin hepsi internet explorer'in e harfi şeklinde simgesi olarak görünmeye başladı. rogramı kaldırınca düzeldi. Bunun sebebini bir türlü anlayamadım. Ortada virüs filan yok bilgisayarda başka bir problem de yok. Firefox kullanıyorum aslında ama yine de bunun sebebini merak ettim bilen varmı acaba?

Totaltr
O kullandığın windows custom made olabilir nlite gibi programlarla sp2 yi windowsun kurulurken kurmasının saglayabiliyosun bundan dolayı olabilir

ayrılmış sistem alanı neeeeeeeeeeeeeeeeee

arkadaşlar selam bana biri allah rızası için yardım etsin. ben iki ay önce partition magic programını kullandım kullanacağıma bin pişman oldum . d: sürücüsünden 4gb aldım c ye ekledim olanlar oldu. her şey normal ama disc birleştirme de d: sürücüsünde şu rapor u alıyorum yüzde 13 boş alana sahip olduğu halde (ayrılmış sistem alanı yüzünden) yamlız ca yüzde 1 kadarını kullanabiliyor. şaka gibi ya bu. diğer her yer normal. iki harddisg var bende ikisinde de xp yüklü diğerini açıyorum c: olarak görünen sürücüden sonra d: olan disk i birleştirmeyi deniyorum bu hatayı vermiyor. ne bu anlayamadım. enterasan olan su 250 gb lık harddisg i başka bi yere aktardım f disk attım tekrar kopyaladım herşeyi. ghost yedeği bastım c: ye de. ama şok oldum ki hata yı yine verdi. halbuki tüm bölümleri baştan oluşturmuştum. bu nedir nasıl düzelir bu ayrılmış sistem alanı nedir d sürücüsünde ne gezer ya yardııııııııııım:vur

bna da olmustu bastan format attımda gecmıstı

format attım olmadı

hem format attım hem başka işletim sisteminden açtım bendde iki tane var yine aynı f disk attım hala aynı. bence değil ama acaba bütün oyun ve programları oraya yüklüyorum ondan mı. c ye mecburi yükleme olanlar dışında her şey d sürücüsünde.:vur

Arkadaslar benim Hp Pavilion dv6630et windows vista kurulu makinamı xp professional a cevirdim. İki haftadır hp araya araya bir oldum bir türlü uygun bus driver ı bulamadım. Anlıcanız bilgisayarımla sessiz film oynuyorum.hp nin sitesinde de yok. hepsini denedim olmadı.Anlayan varsa bi yardımcı olursa cok sevinirim. şimdiden TEŞEKKÜRLER

Arkadaslar benim Hp Pavilion dv6630et windows vista kurulu makinamı xp professional a cevirdim. İki haftadır hp araya araya bir oldum bir türlü uygun bus driver ı bulamadım. Anlıcanız bilgisayarımla sessiz film oynuyorum.hp nin sitesinde de yok. hepsini denedim olmadı.Anlayan varsa bi yardımcı olursa cok sevinirim. şimdiden TEŞEKKÜRLER

ekran kartın ne?

NVDİA ge force 8400m gs ekran kartım.

Bilgisayarımın sesi yok bus driver a ihtiyacım var. hp teknik destek vista var xp uyumulu yok diyo muadilllerini kullanın diyor ama yok denedim yinede bus driver ı tanıtamadım. o yüzden ses te yok zaten

tekrar başlıyorsa power suply artık güç yetiremiyordur ..
eğer dediğin gibi başka bir sorunun yoksa power zamanla güç yitiriyor
biosa girip voltaj ve ısı kontrolünü yap
eğer değerler %10 gibi farklılık gösteriyorsa makinanan yeni bir power suply alman gerekir.

senın kullandgın windows cdsı uzerınde hıc calısma yapılmamıs 4 senelık cd onu at gıtsın dostum internetten baska ındır veya hıc ugrasma bılgısayarcıdan 5 ytl ver bıtane windoes cd sı al remle falan alakası yok herkezde takmıs reme gıdıyo yaw rem dedıgın bozuldgunda makına hıc ekran vermez ayrıca kolay kolay kolay bozulmaz

kardeş %90 cd de problem var cd yi değiştir

Geri