Windows Xp SP3 Orjinal CD - Modifiyesiz - Orjinal Tutkunları İçin

ultrags42

New member
Reaction score
0
18906726940247837409.jpg

60261339257159453216.jpg

Orjinal msdn sürüm olup orjinalliği bozulmasın diye tek bi noktasına virgülüne dokunulmamıştır.
Kendinden bootable (cd den önyüklenebilir )iso dosyasıdır.İndirdikten sonra rardan çıkararak herhangi bir iso yazma programıyla cd ye yazıp kullanabilirsiniz.Verilen serialle kurulduğu takdirde kurulumdan sonra lisans doğrulaması yapabilir ve istediğiniz microsoft programını bilgisayarınıza kurabilirsiniz(wmp11,ie8).. İndirdikten sonra orjinalliğini kontrol etmek amaçlı md5 kodlarını kontrol ediniz.Orjinal Windows kullanmanın,performansın ve kalitenin farkına varacaksınız.
"Orjinal Tutkunları İçin"

xp_professional_service_pack_3_by_crazy.part1.rar.html | Link kısalt, Url Kısalt, Link Gizle
xp_professional_service_pack_3_by_crazy.part2.rar.html | Link kısalt, Url Kısalt, Link Gizle
xp_professional_service_pack_3_by_crazy.part3.rar.html | Link kısalt, Url Kısalt, Link Gizle
xp_professional_service_pack_3_by_crazy.part4.rar.html | Link kısalt, Url Kısalt, Link Gizle
xp_professional_service_pack_3_by_crazy.part5.rar.html | Link kısalt, Url Kısalt, Link Gizle
xp_professional_service_pack_3_by_crazy.part6.rar.html | Link kısalt, Url Kısalt, Link Gizle

...veee İLAÇ

DOWNLOAD

evet orjinal türkçe versiyondur. Güle Güle kullanın arkadaşlar..

çok teşekkürederim inşallah bir sorun çıkmaz hemen indiriyorum. orjinal olması + bir avantaj şimdikilerin üstünde epey birşeyler yapmışlar onlardan biriyler format attım pc daha kötü oldu. biter bitmez hemen format çekeceğim çok sağol

Aralık Ayı Güncellemeleri Dahil mi?

kardeşim ben bunu indirsim ama bunun serialı yok mu kurulum sırasın sıkıntı yaşarız

test eden varsa yazsın :))

IIS yapılandırması ve metadata hataları almak istemiyorum :)

ellerine sağlık indiriyorum inşallah çalışır modifiyeli olanlar tam bir baş belasıydı

Geri