Windows XP SP2 Pro - Türkçe - 32 Bit - Lisanslı, Direk Lisanslı CD den Kopya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EgeLeee

New member
Reaction score
0
Windows XP SP2 Pro - Türkçe - Lisanslı

Windows XP SP2 Pro - Türkçe - 32 Bit - Lisanslı, Direk Lisanslı CD den Kopya -
Seri Numara da Orjinale Ait
XP SP 2 PROFESYONEL ORJİNAL Serials:

B6DBQ-MKKVX-VBYXJ-M373C-773HT

Windows XP SP2 Pro - Türkçe - 32 Bit - Lisanslı, Direk Lisanslı CD den Kopya - Seri Numara da Orjinale Ait
Toplam 7 part
645 mb

programda sorun oldugunu öğrendim ve linkleri rapidden sildim...bu konu kapatılırsa ii olur..yakında yeniden upload edeceğim..teşekkürler

Dİrek linkleri rardan çıkartıp cd yazdırıyorsunuz ve hemen pc ye reset atıp Boot dan başlatıyoruz ve tertemiz orjinal xp sp 2 mizi kuruyoruz..Böylesi daha verildimi bilmem..formattan önce yedek almayı unutmuyorsunuz..

Yedek serial ihtiyacı olanlarada Bonus

Serial :JYWDW-RR2KC-WFFTK-RYWRM-HPCVQ

Serial :M4676-2VW7F-6BCVH-9QPBF-QBRBM-

Serial :
cky24-q8qrh-x3kmr-c6bcy-t847y

sistemin 32 veya 64 bit oldugunu nasıl biliriz?

Linkler Sağlam Indiriyorum TEŞEKKÜRLER

yahu çalışıyor ben indirdim akşamada kuracağım bakalım nasıl

vga ları kırık mı bunudaaa kırksa indirmiyim boşuna bana vga ları kırık olmayan orjianl lisanlı xp lazımm

lınkler bozuk bn bska bı arkads vermıs 10 numara yapmıs acıklamayı lınklerde calıso suan ındıryorum

vga kırık xp de oynanmış bence indirme bende orjinal kopya arıyorum bakalım ne zaman bulacaz

arkadaslar öğrendiğime göre bu xp de sorun çıktı linkleri sildim yeniden hazırlıyorum yakında upload ederimm..şimdilik konu kapatılırsa ii olur..

This file has been deleted.
Reason: Deleted by uploader.

serialler için teşekkürler

vga ları kırık mı bunudaaa kırksa indirmiyim boşuna bana vga ları kırık olmayan orjianl lisanlı xp lazımm

kardeş ben sana hazılayacağım orjinal cd ama sabırlı ol ok...

bende var orjinalden kopya yaptım kendime sorunsuz olarak 15 makinayada kurdum acele etme komple vereceğim burada tamam

arkadaslar öğrendiğime göre bu xp de sorun çıktı linkleri silmiştim konu kapatılıp tasınırsa sevinirim..teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri