Windows Xp Service Pack 3 Sata Entegreli Türkçe FULL

Starex_01

New member
Reaction score
0
j9ll5l.jpg

Windows Xp Service Pack 3 Sata Entegreli Türkçe Full | 561 Mb

Xp pro sata harddisk entegreli (sp3) full indir hakkında kısa bilgiÜst kısımda sizlerle paylaştılan Windows XP SP3 Professional cd?si hazırlanırken xp pro?nun sp?siz paketini kullanılmıştır içerisine SP3 + IE7 + MP11 ve Sata Sürücüleri eklenmiştir. En güzel yanıda katılımsız bir kurulum olması çok temiz bir kurulum olmasıdır.

XP kurarken hard disk bulunamadı hatası alanlar için sata entegrelidir.özellikle laptop bilgisayarlarda bu hata çıkıyor.

Masaüstü dizüstü farketmez hepsine kurulabilir

downloadwl.png

Kod:
http://turbobit.net/download/folder/1353584

Rar Şifresi Yoktur​

NOT: Rardan çıkardıktan sonra " WindowsXp_Sp3_TR(activated).iso " dosyasını kalıp halinde cd'ye yazdırın.boot özelliği vardır bilgisayar başlangıcında direk kuruluma geçmektedir.katılımsızdır.cd-key istemez.harddiski biçimlendirme yerinden sonra gerisini kendi halleder.

Yukardaki yazdıklarımı sanal bilgisayarda(vırtual pc programı) kurarak denedim !

adszdw3.jpg

NOT: Link bana aittir.Windows Alıntıdır...

çok saolun sizlerde olmasanız...

cok tesekkürler güzel paylasim

Daha denemedim ama yakın zamanda deneyip size key gerek varmı yok mu sölicem ancak açıklamada

" En güzel yanıda katılımsız bir kurulum olması çok temiz bir kurulum olmasıdır "

böyle bir yer geçiyor yani sanırım gerek yok :)

not: Tüm partları indirip rardan çıkardıktan sonra " wxpsp3vol_tr " dosyasını kalıp halinde cd'ye yazdırın.boot özelliği vardır bilgisayar başlangıcında direk kuruluma geçmektedir.katılımsızdır.cd-key istemez.harddiski biçimlendirme yerinden sonra gerisini kendi halleder.

Yukardaki yazdıklarımı sanal bilgisayarda(vırtual pc programı) kurarak denedim !

Linkler değiştirildi eski linklerin aynısıdır kaldığınız
yerden devam edebilirsiniz.

valla açıklamaya bakılırsa tam istediğim xp.. umarım freakshare işkencesini çekmeme değer.. ha bu arada eline emeğine sağlık kardeşim..

neyse henüz çözemediğim farklı bişey sorayım ben sana.. ben bu xp ile masaüstü makinelere format atacağım.. dün denedim fakat kur dosyaları kopyalarken %99 kadar gelip daha sonra iaahci.inf ve iastor.sys adlı bu 2 dosyayı bulamıyor.. bu durumla laptopuma xp kurmaya çalışırkende karşılaşmıştım ilk olarak ama ozaman kendi sata driver larını entegre ettim ve sorunu çözdüm.. şimdi tekrar karşıma çıktı bu durum.. e deneme yanılma yöntemiyle çözmek zaman alacağı için peşinen burda bi sorayım dedim.. Sorun nerde??

neyse henüz çözemediğim farklı bişey sorayım ben sana.. ben bu xp ile masaüstü makinelere format atacağım.. dün denedim fakat kur dosyaları kopyalarken %99 kadar gelip daha sonra iaahci.inf ve iastor.sys adlı bu 2 dosyayı bulamıyor.. bu durumla laptopuma xp kurmaya çalışırkende karşılaşmıştım ilk olarak ama ozaman kendi sata driver larını entegre ettim ve sorunu çözdüm.. şimdi tekrar karşıma çıktı bu durum.. e deneme yanılma yöntemiyle çözmek zaman alacağı için peşinen burda bi sorayım dedim.. Sorun nerde??

kardeş sen yine sorununu çözdğüğn şekil yap.ben bunu kurmuştum sanal bilgisayarda sorunsuz kurulmuştu.Sata driverlerini entegre yap yine

''Sata driverlerini entegre yap yine'' dediğin de ne oluyor @Starex_01 öle bi sorun olma ihtimali varmı @GothikA13 deği gibi ?
,
çünki ben hiç format atmadım ilkez yapacağım boot özelliği var dirke cd romdan kurulum başlar derken bios'a girip sürücüyü belirtmeye gerek yokmu yani ?

''Sata driverlerini entegre yap yine'' dediğin de ne oluyor @Starex_01 öle bi sorun olma ihtimali varmı @GothikA13 deği gibi ?
,
çünki ben hiç format atmadım ilkez yapacağım boot özelliği var dirke cd romdan kurulum başlar derken bios'a girip sürücüyü belirtmeye gerek yokmu yani ?

Bazı sata hardiskler sata driverlerini cd'ye entegre etmeden kurulmuyor.Bu yüzden sata gerekli oluyor.

Biostan ayarlamaya gelince.Biostan ayarlayacağın şey bilgisayar açılırken cd'romu okumaya başlasın ve direk kurmaya geçmen için

@Starex_01 kardeş diyorsunki sata sorunu çıktığında ''sata driverlerini entrege yap'' şimdi misalin bende aynı sorun çıktı ben nasıl entegre yapayım ve entrege değinin şey ne ve nasıl yapılır ?

birde bana diyorsunki ''Bazı sata hardiskler sata driverlerini cd'ye entegre etmeden kurulmuyor''....bu ne demek ?.......ve öle bi durumda nerden bulurum bu sata driverlerini ve nasıl entegre yaparım ?

ve biosla ile ilgili anladığım demek istiyorsunki biosla oynama cd rooma xp cd'sini tak ve bilgisayarı başlat o kendisi ayarlarmı demek istedin ?

lütfen biraz yardımcı olunuz gerçekdende hayatımda ilkkez format atacağım!

benim hardiskim bölünmüş c ve d şeklinde o bölüme geldiğimde malum formatı C ye atacağız ne yapmam lazım nereye tuşlamam lazım bi zahmet yardımcı ol kardeş ?

@Starex_01 kardeş diyorsunki sata sorunu çıktığında ''sata driverlerini entrege yap'' şimdi misalin bende aynı sorun çıktı ben nasıl entegre yapayım ve entrege değinin şey ne ve nasıl yapılır ?

birde bana diyorsunki ''Bazı sata hardiskler sata driverlerini cd'ye entegre etmeden kurulmuyor''....bu ne demek ?.......ve öle bi durumda nerden bulurum bu sata driverlerini ve nasıl entegre yaparım ?

ve biosla ile ilgili anladığım demek istiyorsunki biosla oynama cd rooma xp cd'sini tak ve bilgisayarı başlat o kendisi ayarlarmı demek istedin ?

lütfen biraz yardımcı olunuz gerçekdende hayatımda ilkkez format atacağım!

benim hardiskim bölünmüş c ve d şeklinde o bölüme geldiğimde malum formatı C ye atacağız ne yapmam lazım nereye tuşlamam lazım bi zahmet yardımcı ol kardeş ?

Bu xp sata yada sata olmayan bilgisayarada kurulabilir.Bu xp'yi indir cd'ye çek sata sorunuylada uğraşma.Cd'ye .iso klıbını yazdıracaksın.Cd'ye çektikten sonra bilgisyarı baştan başlat.Eğer Cd'den önyükleme için bir tuşa basın yazısı gelirse biostan ayar yapmana gerek kalmaz.Eğer gelmezse biostan ayar yapcaksın.

Sen şimdilik bunları yap.Ayar yapman gerekirse tekrar mesaj at

Geri