Windows XP Professional SP3+ | XP YI HIC BOYLE GORMEDINIZ !

mercan77

New member
Reaction score
0
sl778p.jpg

Windows XP Professional SP3+

Copyright © 2009

NeC tarafindan hazirlanmistir...

ocmzq.jpg

Kod:
Bu XP kimler icin yapildi?

1 ) â�Su XPâ�nin bilesenleriyle oynamayin kardesim. Ben butun bilesenlerini kullaniyorum.â� diyenler icin...
2 ) â�XP gorsel olsun ama bilgisayar da kasmasin.â� diyenler icinâ�
3 ) â�SP3â�ten daha guncel olsun.â� diyenler icinâ�
4 ) "XP orijinal olsun, daha sonraki guncellemeleri karsidan yukleyebileyim." diyenler icin...
5 ) XPâ�nin icine program falan koymayin kardesim. Iki gun sonra programlar guncelleniyor.â� diyenler icinâ�
6 ) "Sata harddiskli bilgisayara ve laptopa kurulum yapamiyorum." diyenler icin...
7 ) â�Orasina burasina reklam koymayin kardesim. Agiz tadiyla XP kullanmak istiyorum.â� diyenler icinâ�
8 ) â�Bilgisayar adi, kullanici adi vs. kendim girmek istiyorum.â� diyenler icinâ�

Alin size tam istediginiz gibi bir XPâ�

Kod:
1 ) XPâ�yi 1 CDâ�ye sigdirmak icin cikarilan birkac asiri gereksiz bilesen disinda tum bilesenler duruyor. Her turlu kullaniciya hitap eden bir XPâ�
2 ) Ekstra RAM yiyecek hicbir gorsellik eklenmemistir. Dosya degisim yontemiyle iconlar, resimler vs. degistirilmistir. Gorselligi yasarken XPâ�nin hizina da hayran kalacaksiniz.
3 ) SP3â�un yaninda Mayis 2009â�a kadar olan tum guncellemeleri icerir.
4 ) XP, Orijinal bir keyle kaydettirilmistir. Ayrica "Windows Dogrulama Araci" eklenerek orijinallik saglama alinmistir.
5 ) Microsoft programlari (.NET Framework, Silverlight, DirectX) ve kopyalama islemleri icin SuperCopier haric hicbir program eklenmemistir.
6 ) Sata harddiskli bilgisayarlara ve laptoplara kurulum yapabilmek icin gerekli Sata/Raid suruculeri eklenmistir.
7 ) (C)alinti yapilma ihtimaline ragmen XPâ�nin herhangi bir yerinde en ufak bir reklam bile yoktur. Her sey kullanicilarimizin istekleri dogrultusunda yapildi.
8 ) â�Adiâ�, â�Kurulusâ�, â�Bilgisayar adiâ�, â�Yonetici parolasiâ�, â�calisma Grubuâ� ve OOBE ekraninda sorulan sorular elle girilmektedir. Diger kisimlar otomatiktir. Bu da daha cok sirket ve internet cafe bilgisayarlari icin dusunuldu (Herkese hitap edecegiz dedik ya).

14n0hw0.gif

OOBE Ekrani

144651d.gif

Masaustu

2yoeiiu.jpg

Kod:
Guncellemeler & Yamalar

Sata/Raid Suruculeri

Sata harddiskli bilgisayarlara ve laptoplara kurulum yapabilmek icin gerekli Sata/Raid suruculeri eklenmistir.

SP3 Sonrasi Guncelleme Paketi

Mayis 2009 dahil SP3â�ten sonra cikan butun guncellemeleri icerir. Bu sayede SP3â�ten daha kararli ve guncel bir XPâ�niz olacak.

Internet Explorer 8

Internet Exporerâ�in en guncel surumu. YouTube ve MegaUpload basta olmak uzere bircok yasakli siteye sorunsuzca giris yapabilirsiniz.

Windows Media Player 11

Vista gorunumuyle gelmektedir. Isterseniz â�Baslat > Tum Programlar > [Ekstralar] > Yamalar > WMP12 Gorunumuâ�nu tiklayarak WMP12â�nin gorunumunu yukleyebilir ve ayni yerde â�WMP12 Gorunumu Iptalâ�e tiklayarak eski gorunume geri donebilirsiniz.

DirectX 9.0 Mart 2009 Guncellemesi
En guncel surumu

Windows Genuine Validation Tool 1.9.40.0 (Windows Dogrulama Araci)

XPâ�niz, Microsoft orijinallik dogrulamasindan rahatlikla gecmektedir.

2djaof6.jpg

Ekstralar Menusu

Ufak tefek araclar

2bp0fl.jpg

Kod:
â� Gelismis Unicode destegi
â� TCP/IP Yamasi(Limit 250)
â� Kurulum cozunurlugu 1024 x 768 piksel olarak degistirildi.
â� Imzasiz tema yukleme destegi
â� Windows dosya korumasi devre disi birakildi.
â� Performans artirici ince ayarlar

XThumbs

Resimlerin onizlemeleri simge halinde gozukmektedir.

wsjsz9.jpg

Gorsellik & Ekstralar

50lbvs.jpg

Kod:
cikarilan Bilesenler
â� MSN Explorer
â� Windows Aninda Mesajlasma [Messenger]
â� El ile Kurulum ve Yukseltme
â� Tur
â� Beep Surucusu
â� Hata Raporu
â� Indeksleme Servisi
â� Tarayicilar
â� Yazicilar

swqwra.jpg

Kod:
http://hotfile.com/dl/29509506/1f357c8/Win.Xp.SP3.Pro.Edition.BeLoVeD.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/29509507/1f3d880/Win.Xp.SP3.Pro.Edition.BeLoVeD.part2.rar.html

eline sağlık yanlız ben bir türlü indiremedim iniyor fakat sonuna gelince hata veriyor. kullandığım programlar internet download maneger,freerapid, jdownloader,

birinci partı indirdim ikinci partı indirmeden dosya silinmiş ikinci partı bulabilirmiyim tekrar

teşekkürler sonunda indirdim. mükemmel bir xp ellerine sağlık

ne yapacanız indiripde anasını aglatmış XP nin bu ark kaplumbağ gibi işliyo windows püffff

arkadas lınkler sızlre omur ındıren arkadaslar yenden yukleseler zamet olmazsa

Geri