Windows XP Professional SP3+
Copyright © 2009
NeC tarafindan hazirlanmistir...
Kod:
Bu XP kimler icin yapildi?
1 ) â�Su XPâ�nin bilesenleriyle oynamayin kardesim. Ben butun bilesenlerini kullaniyorum.â� diyenler icin...
2 ) â�XP gorsel olsun ama bilgisayar da kasmasin.â� diyenler icinâ�
3 ) â�SP3â�ten daha guncel olsun.â� diyenler icinâ�
4 ) "XP orijinal olsun, daha sonraki guncellemeleri karsidan yukleyebileyim." diyenler icin...
5 ) XPâ�nin icine program falan koymayin kardesim. Iki gun sonra programlar guncelleniyor.â� diyenler icinâ�
6 ) "Sata harddiskli bilgisayara ve laptopa kurulum yapamiyorum." diyenler icin...
7 ) â�Orasina burasina reklam koymayin kardesim. Agiz tadiyla XP kullanmak istiyorum.â� diyenler icinâ�
8 ) â�Bilgisayar adi, kullanici adi vs. kendim girmek istiyorum.â� diyenler icinâ�
Alin size tam istediginiz gibi bir XPâ�
Kod:
1 ) XPâ�yi 1 CDâ�ye sigdirmak icin cikarilan birkac asiri gereksiz bilesen disinda tum bilesenler duruyor. Her turlu kullaniciya hitap eden bir XPâ�
2 ) Ekstra RAM yiyecek hicbir gorsellik eklenmemistir. Dosya degisim yontemiyle iconlar, resimler vs. degistirilmistir. Gorselligi yasarken XPâ�nin hizina da hayran kalacaksiniz.
3 ) SP3â�un yaninda Mayis 2009â�a kadar olan tum guncellemeleri icerir.
4 ) XP, Orijinal bir keyle kaydettirilmistir. Ayrica "Windows Dogrulama Araci" eklenerek orijinallik saglama alinmistir.
5 ) Microsoft programlari (.NET Framework, Silverlight, DirectX) ve kopyalama islemleri icin SuperCopier haric hicbir program eklenmemistir.
6 ) Sata harddiskli bilgisayarlara ve laptoplara kurulum yapabilmek icin gerekli Sata/Raid suruculeri eklenmistir.
7 ) (C)alinti yapilma ihtimaline ragmen XPâ�nin herhangi bir yerinde en ufak bir reklam bile yoktur. Her sey kullanicilarimizin istekleri dogrultusunda yapildi.
8 ) â�Adiâ�, â�Kurulusâ�, â�Bilgisayar adiâ�, â�Yonetici parolasiâ�, â�calisma Grubuâ� ve OOBE ekraninda sorulan sorular elle girilmektedir. Diger kisimlar otomatiktir. Bu da daha cok sirket ve internet cafe bilgisayarlari icin dusunuldu (Herkese hitap edecegiz dedik ya).
OOBE Ekrani
Masaustu
Kod:
Guncellemeler & Yamalar
Sata/Raid Suruculeri
Sata harddiskli bilgisayarlara ve laptoplara kurulum yapabilmek icin gerekli Sata/Raid suruculeri eklenmistir.
SP3 Sonrasi Guncelleme Paketi
Mayis 2009 dahil SP3â�ten sonra cikan butun guncellemeleri icerir. Bu sayede SP3â�ten daha kararli ve guncel bir XPâ�niz olacak.
Internet Explorer 8
Internet Exporerâ�in en guncel surumu. YouTube ve MegaUpload basta olmak uzere bircok yasakli siteye sorunsuzca giris yapabilirsiniz.
Windows Media Player 11
Vista gorunumuyle gelmektedir. Isterseniz â�Baslat > Tum Programlar > [Ekstralar] > Yamalar > WMP12 Gorunumuâ�nu tiklayarak WMP12â�nin gorunumunu yukleyebilir ve ayni yerde â�WMP12 Gorunumu Iptalâ�e tiklayarak eski gorunume geri donebilirsiniz.
DirectX 9.0 Mart 2009 Guncellemesi
En guncel surumu
Windows Genuine Validation Tool 1.9.40.0 (Windows Dogrulama Araci)
XPâ�niz, Microsoft orijinallik dogrulamasindan rahatlikla gecmektedir.
Ekstralar Menusu
Ufak tefek araclar
Kod:
â� Gelismis Unicode destegi
â� TCP/IP Yamasi(Limit 250)
â� Kurulum cozunurlugu 1024 x 768 piksel olarak degistirildi.
â� Imzasiz tema yukleme destegi
â� Windows dosya korumasi devre disi birakildi.
â� Performans artirici ince ayarlar
XThumbs
Resimlerin onizlemeleri simge halinde gozukmektedir.
Gorsellik & Ekstralar
Kod:
cikarilan Bilesenler
â� MSN Explorer
â� Windows Aninda Mesajlasma [Messenger]
â� El ile Kurulum ve Yukseltme
â� Tur
â� Beep Surucusu
â� Hata Raporu
â� Indeksleme Servisi
â� Tarayicilar
â� Yazicilar
Kod:
http://hotfile.com/dl/29509506/1f357c8/Win.Xp.SP3.Pro.Edition.BeLoVeD.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/29509507/1f3d880/Win.Xp.SP3.Pro.Edition.BeLoVeD.part2.rar.html