Windows Xp Professional Sp3(Mart 2011 + Extralar)

YeNiÇe®i

New member
Reaction score
0
Tam Güncel:MSDN SP3+ Mart 2011 güncellemeleri,IE8 direk entegrasyon,DX9(Haziran 2010) ve WMP11, DotNet 1-2-3-3.5 ile tam güncel bir XP'dir.
Orjinallik doğrulamasından geçer : En son kırılmış WGA entegredir.Volume Lisans Key girilmiştir(v2c47...değil.)
SATA sabit diskli bilgisayarlara XP kurma derdine son : SATA (Opsiyonel)sürücülerini içerir.Birçok anakart modeli için tümleşik destek bulunmaktadır.
Microsoft Net FrameWork AIO
Java U23, Flash Player, Flash Player ActiveX, ShockWave, Silverlight, DirectX 9.0,C++ Bileşenleri

İmzasız Tema Yükleme Desteği
Windows Dosya Koruması Devre Dışı bırakıldı

Full Katılımsızdır.Kurulumda HerHangi bir Soru Sormaz.
Çıkarılan Bileşenler :

;# Ağ #
MSN Explorer
Windows Anında Mesajlaşma [Messenger]
;# Çoklu Ortam #
Örnek Müzikler
;# Işletim Sistemi Seçenekleri #
.NET Framework
Out of Box Experience (OOBE)
Tur
;# Servisler #
Messenger
;# Uygulamalar #
Pinball

4c242dbc.jpg

0b99fcdc.png

a51363d9.png

Ben indirip kurdum şuan tek sorun bilgisayar açılınca direkt administrator hesabından açılıyor. administrator hesabına şifre koydum, başka kullanıcı hesapları ekledim, ama yinede bilgisayar admistrator hesabını şifre bile sormadan direkt açıyor. Bu sorun nasıl düzeltilir ?

Ben indirip kurdum şuan tek sorun bilgisayar açılınca direkt administrator hesabından açılıyor. administrator hesabına şifre koydum, başka kullanıcı hesapları ekledim, ama yinede bilgisayar admistrator hesabını şifre bile sormadan direkt açıyor. Bu sorun nasıl düzeltilir ?

Önce Admin olarak Yeni hesap oluştur ilk kurulumdakini sil hem böylesi daha güvenli!!!:confused1:

1. bölümü indirip esed ile tarattım verdanaz.ttf-arşiv zarar görmüş dosya ayıklanamadı diyor.

Valla ne diim indirdim pekde stabil diğill pc kendi kendine sesdenetim ayarı açıyo 80 tana falan iki kere formatladım aynı sorun var biede administrator sorunu var onuda şöle hallettim
çalıştıra :
control userpasswords2 komutunu yazdım oradan ayarladım. acıkçası benim pek işime gelmedi yani bilginize
yinede emeğine sağlık kardeş

Your download expired, try again 3 part sorun cahilime verin ben anlayamedım
şimdiden çok teşekür ederim eleriniz dertgörmesin(klavyenizde)!!!!!!!!
kusura bakmayın biraz ugraştın ayarlandı emekleriniz icin sagolun bide deniyeli

Geri