Kılıçdaroğlu: Bunlar iftira! (bu da size kapak olsun)

teprik ederim hukuka yeni bi soluk getiriverdin 2 sn. de :durdurun:durdurun

arkadaşım

ilk önce karşı taraf suçlamada bulunur (resmi olarak)

ondan sonra savcı gerekli kanıtları ister

şimdi kılıçtaroğlu tutup o saatte burdaydım, yok şurdaydım derse sadece ama sadece akepenin yolsuzluklarını su yüzüne çıkarmada harcadığı zamandan yer

uğraşmaya değmez anlıyacağın,

sana anlayacağın dilden

sen onu liboş yazarlarına ; sübyancı abin üzmeze ; üçkağıtcı abin dişli ye mire falan sor
onlar ispatlasınlar bakalım ne olduğunu
yokmuymuş yanlarında biri hiç o işleri yaparken keşke yanlarında birini tutsalarmış

olmuyucak hehalde...:D anlamıyıcaksınız... su kemosu kendi partisinin bldy baskanı yalanlamadı mı sonrada ( iletisim eksiklği ) demedi mi :D kendi bile güldü hatta :D
Eğer Bu denli büyük bi idaa varsa oortalıkta ( kendisi için büyük olmayabilir ama ben onun kadar genis değilim bu direk türk olmakla alakalı bisi...) çıkar ben burdaydım der... ispatlar nerde olduğunu.. bizde burda adam suçsuz deriz.. ama o konuyu değişmekte dünya birincisi... hemen ülke tv kanal 7 üzerinden konuyu değişiyo... sizde yiyonuz.. Siz neyine inanıyosunuz bu adamın hala anlamıs değilim...

olmuyucak hehalde...:D anlamıyıcaksınız... su kemosu kendi partisinin bldy baskanı yalanlamadı mı sonrada ( iletisim eksiklği ) demedi mi :D kendi bile güldü hatta :D
Eğer Bu denli büyük bi idaa varsa oortalıkta ( kendisi için büyük olmayabilir ama ben onun kadar genis değilim bu direk türk olmakla alakalı bisi...) çıkar ben burdaydım der... ispatlar nerde olduğunu.. bizde burda adam suçsuz deriz.. ama o konuyu değişmekte dünya birincisi... hemen ülke tv kanal 7 üzerinden konuyu değişiyo... sizde yiyonuz.. Siz neyine inanıyosunuz bu adamın hala anlamıs değilim...

adım gibi eminimki adam ağzıyla kuş tutsa sizin gözünüzde suçsuz olmıyacaktır

adamın tuncelili olmasını bile bir suç olarak görüyorsunuz

Türk olduğu için bile suçlu gözünüzde hatta, sizin gözünüzde belkide Türklük bile bir suç...

adım gibi eminimki adam ağzıyla kuş tutsa sizin gözünüzde suçsuz olmıyacaktır

adamın tuncelili olmasını bile bir suç olarak görüyorsunuz

Türk olduğu için bile suçlu gözünüzde hatta, sizin gözünüzde belkide Türklük bile bir suç...

zırttttttttttttttt... yanlıs cevap...

neden dediğim gibi kanıtlama gereği duymuyo sence.. sakın kale almıyo felan yapma.. sen olsan böyle büyük bi iddaanın böyle geçiştirilmesine göz yumarmısın..

neden dediğim gibi kanıtlama gereği duymuyo sence.. sakın kale almıyo felan yapma.. sen olsan böyle büyük bi iddaanın böyle geçiştirilmesine göz yumarmısın..

zaten böyle geçiştirilmez

çamur at izi kalsın olmamalı

varsa dayanakları versinler mahkemeye...

:vur bundan sonra herkes yanında biriyle geze yoksa KARANLIK kişilikler yok sen şuydun yok sen buydun diyebilir hatta tuvalete giderken ayrılmayın nolur nolmaz mümkünse 3 kişi olun 4 kişi olun nolur nolmaz onlarda suçlu olabilir hatta yanınızda bir halay ekibi hatta futbl stadyumu mümkünse :biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:clap

:D ne komik adamsın sen ya...:D açık konus açık... kemos bunu yaptı kendi bile savunmuyo de bunu diyebil... korkma kahkahalar atmam.. oda türk die kendimden utanıyorum..sen utanmıyo olabilrisin... halay isine gelince kemos halayı pkk lılarla kurmus içerde ve sanırım bu umrunda değil... kapat gözlerini belki unutursun bu olayı....

:vur bundan sonra herkes yanında biriyle geze yoksa KARANLIK kişilikler yok sen şuydun yok sen buydun diyebilir hatta tuvalete giderken ayrılmayın nolur nolmaz mümkünse 3 kişi olun 4 kişi olun nolur nolmaz onlarda suçlu olabilir hatta yanınızda bir halay ekibi hatta futbl stadyumu mümkünse :biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:clap

Hayret

Tuncelili nihayet 3 aydan sonra konuştu

ama yinede helal olsun ben hiç konuşmayacak sanmıştım

Bazı arkadaşlar " bak yalanladı ya daha ne istiyorsunuz"

evet ben terörsitlerle genelevde karı becerdim diyecek hali yoktuya :)

yo ben eğleniyorum açıkcası senide çok ciddiye almıyorum ...
:biggrin:biggrin:biggrin
hadi halay olayını öyle çözdün ,hepsi pkklı diye napsın adam şimdi pkk lı olmadığını ispatlamak için yannda futbol takımı, yada otobüs mu taşısınne dersin ?? :victory

:biggrin ya onlarda pkk lı çıkarsa ne b*k yeriz şimdi biz :melek

:D ne komik adamsın sen ya...:D açık konus açık... kemos bunu yaptı kendi bile savunmuyo de bunu diyebil... korkma kahkahalar atmam.. oda türk die kendimden utanıyorum..sen utanmıyo olabilrisin... halay isine gelince kemos halayı pkk lılarla kurmus içerde ve sanırım bu umrunda değil... kapat gözlerini belki unutursun bu olayı....

Hayret

Tuncelili nihayet 3 aydan sonra konuştu

ama yinede helal olsun ben hiç konuşmayacak sanmıştım

Bazı arkadaşlar " bak yalanladı ya daha ne istiyorsunuz"

evet ben terörsitlerle genelevde karı becerdim diyecek hali yoktuya :)

yani kemos bunu dese " ne olmus yani cinsel ihtiyaç " diyicek insnlar varya aramızda...:saskin

hani filmlerde bi insan hayatının yalan üzerine kurulu olduğunu öğrenir hayal kırıklığı yaşar ya...........

hep dedim ama kesinleşsiin........

onun için şimdi de fazla yorum yapmıcam kılıçdaroğlunun haklı veya haksız olduğu kesinleşşsin o zaman yorum yaparız........

fanteziler diyorsun, ters mantık kurarsan madem chp ye yakınlar, bu belge çoktan gönderilirdi, sizin 1896. sınıf gazeteler (peçete kıvamında) ele geçirmeden :D:D

yalçınkaya almanlardan yardım aldığına dair somut belge istemiş ve gönderilmiş.
almanlarla arası iyi değil diyorsun. bak yardım bile almış.
adamlar hem para vermiş hem de saunada pkklı dostlarıyla alem yapma imkanı. :D

Valla helal olsun Kılıçdaroğluna Tek başına kaç kişinin kaç kurumum
yolsuzluklarıyla uğraşıyor...Elbette bunlardan bazı kesim hoşlanmayıp
sayın Kılıçtaroğlu nu hedef tahtası yapmaktadır.Buda gösteriyorki
Kılıçtaroğlu doğru yolda...

ben takdir ediyorum.

pkklıları dağdan indirmeye ikna etmek için geneleve götürmüş. :D

chpbelge.jpg

Geri