Windows Xp Professional Sp3 - 1 Temmuz 2011 (SATA Entegreli)

Watain

New member
Reaction score
0
9eaffd99.png

Sürüm Adı: Windows XP Professional SP3 -01 Temmuz 2011
Tür: İşletim Sistemi
Boyut: Normal : 621 Mb Satalı : 629 Mb
Platform: XP
Dil :Türkçe
Virüs Taraması : Tarandı - Temiz (Avira AntiVir Premium)

Güncelleme Entegreli
Internet Explorer 8 + Güncellemeleri
Windows Media Player 11 + Güncellemeleri
İmzasız Tema Yükleme Desteği
TCP/IP Yaması(Sınırsız)
Windows Dosya Koruması Devre Dışı bırakıldı
Çözünürlük 1024 - 768 pixel olarak değiştirildi.

Her 2 sürüm için Kurulum Notları
- Kurulum Katılımsız değildir.
- Hiçbir bileşen çıkarılmamıştır
- Cdkey istemeden Kurulum yapar

b77281a0.jpg

0fe0ea86.jpg

20kugk2.png

Get Xp.Sp3.Sata.Tem.2011.rar on Wupload.com

fileserve
Free File Hosting, Online Storage &amp File Upload with FileServe

Linkler Birbirleriyle Uyumludur Ayrı Ayrı İndirilip Birleştirilebilir.

bu arada son bomba şu: tekrar format atmaya da izin vermiyor

edit: şimdi hakkını yemeyelim şöyle bir durum var. ilk başta format attım bilgisayara. atarken HDD'yi komple biçimlendirdim. sonra bu windowsu kurdum. tekrar format atarak başkasını yükliyim dedim ama olmadı. format ekranı başlamadan windows başlıyordu. biraz kurcaladım ve sonuç olarak C sürücüsü içerisinde bazı dosyalar buldum. olması gereken dosyalardan farklı ve içerisinde script benzeri dosyaların yazıldığı bazı şeyler. onları bi güzel sildim sonra tekrar bi format attım ki oldu bu kez. kurayım dedim ve o dosyalar gelmeden yüklendi ilginçtir. neyse uzatmadan şu an için herhangi bir sorun yok. hatta 14 ağustos itibari ile tüm güncellemeleri de yükledim bana mısın demedi. ilk başta bilgisayarı kapat seçeneklerinin yanında Beklemede komutu aktif değildi. güncellemelerden sonra bir şeyi kalmadı onunda. hadi hayırlısı.

teşekkür etmeden de geçip gitmek haksızlık olur. eyvallah...

bu arada eklemem gereken bir konu ortaya çıktı. evet bu windows xp sürümü gayet güzel çalışıyor iyi hoş ama bazı programları yüklerken "Windows Sürücü Modeli" adı altında bir pencere açılıyor ki bu xp üzerinde oluşan bir hata. Windows Installer ile ilgili olan bir sorun ve bunun için denemediğim şey kalmadı. aklınızda olsun microsoft (yani şerefsiz gates) xp için artık destek vermiyor ve dolayısı ile güncelleştirmeler, ek hizmet program güncellemeleri vs. herşey iptal. w7 ye zorunlu geçiş yaptırılıyor bir anlamda.

EDIT: W7'ye gün itibariyle geçmiş olup bahsetmiş olduğum problemin ortadan kalkmasından dolayı bill denen herife o kadar çok şey söylemek istiyorum ki anlatamam...

Geri