Windows Xp Professional Service Pack 3 Boot CD [2009 Updateleri dahil]

Cαη

New member
Reaction score
0
24q73wg.jpg

NOT : İNGİLİZCE
Note:-ISO dosyası orjinal kurulum CD sinden oluşturulmuştur.

WGA ve Seri Kod Sorunu Yoktur

-İçindekiler-

*Windows Media Player 11
*Internet Explorer 8
*Net Framework 2 [Service Pack 2]
*Windows Defender
*Microsoft® Management Console (MMC) 3.0
*Microsoft Core XML Services 6.0 (MSXML6).
*Microsoft Windows Installer 3.1 v2
*Remote Desktop Protocol 6.1

257nkg1.png

4u9vtf.png

DOWNLOAD

Product Key

slm arkadaşım indirecem deneyecegim paylaşım için tşkler

inşlh adam gibi sp3 lü bi windows dur yoksa kulaklarını çınlatırım dostum

eline saqlık kardesim...sana güveniyorum ve indiyorum...ama aklıma bi soru isareti kalıyor...

1.acaba bu tr mi?

2.key sorunu yasatır mı?

cevapları bekliyorum...

slm arkadaşım linkleri indirdim vüris taramasından geçirdim 1 part hasarlı zarar görmüş diyor sence normalmi digerlerinde herşey normal arkadaşım türkçemi onu bildir güncellemeler oluyormu emegine yüregine saglık paylaşim için tşk

Maaaaalesef olmadı , indirmek için okadar zamanımı ayırdım , indirdim cd 16x ile yazdırdım ve cdnin üzerine güzelce keyini girdim format atmak için boot ekrarnından cd-rom da yaptım ama nedense açılışta formata girmiyor , kotama ve boş cdme yazık tüh okadarda seviniyordum kuracam diye :mad:

Maaaaalesef olmadı , indirmek için okadar zamanımı ayırdım , indirdim cd 16x ile yazdırdım ve cdnin üzerine güzelce keyini girdim format atmak için boot ekrarnından cd-rom da yaptım ama nedense açılışta formata girmiyor , kotama ve boş cdme yazık tüh okadarda seviniyordum kuracam diye :mad:

Ben en düşük hızla Nero 9 ile dvd ye yazdım eski laptobuma kurdum sorunsuz .. senin sorununun nedenini tam olarak bilmiyorum :/

slm rapidshare çalışmıyo bakarsanız sevinirim lütfen format çekecem pciye, lazım olan bu program ve çalışmıyo bakarsanız sevinirm şimdiden tşkler

19 ağustos itibariyle linler ölü.yenilermisin arkadaşım linkleri.

Geri