Windows Xp Professional 64 Bit (UPDATE 1 OCAK)

uLash

Kaleidoscope
Altın Üye
Reaction score
1
Windows+XP

Windows XP x64 Professional updated Dec 2009 | 964 MB

bilgi.png

Microsoft’un gerek işyerleri gerek ilave ağ ve iletişim özellikleri isteyen ev kullanıcıları için sunduğu masaüstü işletim sistemi Windows XP Professional ile pek çok yeniliği yaşamaya başlayacaksınız. Bu Türkçe sürüm SP2 yaması ile bütünleşik gelmektedir. Yeni görsel tasarım, işlemlerin daha etkin ve kolay yapılmasını sağlar. Dijital fotoğraf özelliği, resimleri aktarmanıza düzenlemenize ve paylaşmanıza olanak verir. En yüksek kalitedeki dijital müziği keşfetmek, saklamak ve çalmak için gereken özelliklerin tümünü tek bir araçla sunar. Kişisel bilgisayarınızda videolar oluşturmanız, paylaşmanız, ve bunların keyfini çıkartmanız için gereksiniminiz olan her şeye sahiptir. Bilgisayarı paylaşmanıza ve evde iletişim ağını kolayca kurmanıza olanak verir. Anında mesaj göndermenizi, sesle ve görüntüyle konuşmanızı ve ortak çalışma olanağını sağlayan mükemmel bir iletişim aracıdır. Sorunların giderilmesi yada uzmanlardan yardım alınması için gereken araçlara sahiptir. Sisteminizin sağlıklı bir şekilde çalışır durumda kalması için en güvenilir ve güvenli işletim sistemidir. İş yaşamı verileriniz korumak için dosya klasörlerinizi şifreleme olanağı da dahil, daha fazla güvenlik seçeneklerine sahiptir. Çevrim dışı çalışmak ve bilgisayarınıza uzaktan erişmek olanağı için birinci sınıf bir destek sağlar. Yüksek performansa sahip çok işlemcili sistemler için yerleşik desteğe sahiptir. Microsoft Windows sunucuları ve yönetim çözümleri ile birlikte çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Herhangi bir dilde çalışabilme olanağına sahip olarak, dünyadaki diğer kişilerle etkin bir iletişim kurabilirsiniz.

CD-Key: VCFQD-V9FX9-46WVH-K3CD4-4J3JM

download_10.png

Hotfile.com: One click file hosting

Veya

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Xp işletim sistemi 64 mi bu
birde en önemlisi türkçemi bu ulaşh kardeş

sen türkçesını bul forumda bomba olur valla

İndirdim kurdum çalışıyo. Teşekkürler ulash kardeş güzel paylaşım.

Geri