windows xp pro. sp'siz

яєℓαχℓιƒє

KaFaSıNa GöRe
Reaction score
0
arkadaşlar elimde xp pro serial var orjinal eski bilgisayarımdan kalma
windows 7 orjinal olunca kullanmıyordum. ama kullanmam gerekli olunca bir anda sp3 lü xp attım laptopuma keyi kabul etmedi. sanırım ben sp siz aldığım için sp3 ü kabul etmiyor :S
elinde hiç bir oynama yapılmamış xp pro olan varsa atabilirmi linkini acaba? sitede baktım bulamadım :S yada linkleri patlamış var. yardım ederseniz sevinirim.

önceden bir isteğe 50 kişi yorum atardı şimdilerde forumda yardımsever kalmamış..

Hocam öyle düşünme lütfen. Elbette yardımsever bir çok kişi var, lakin herkes her zaman müsait olmayabiliyor. Bu konuda en sağlam desteği Microsoft Türkiye'yi arayıp alabilirsin. Ben şöyle düşünüyorum. Sendeki key Home Edition'a aittir, fakat kullanmak istediğin service pack 3 olan windows sürümü professional ise, keyini reddedecektir. Lütfen bunu kontrol ettikten sonra başka bir sorun varsa burada yazarsan elimizden geldiğince yardımcı oluruz, teşekkürler.

eyw berkelson böyle düşünmemin çeşitli nedenleri var sende eskilerden hatta en eskilerdensin neyse bu konuyu burda böyle konuşmayalım.. keyi hallettim oem prof. xp indirdim sp3 lü kabul etti keyi. sorunum yok yinede tşkler .)

Geri