Windows XP Pro. Service Pack 3 Türkçe {Orjinal}

Starex_01

New member
Reaction score
0
38686963sr8.png

Windows XP Pro. Service Pack 3 Türkçe Orjinal | 538 Mb

SERVİCE PACK 3 EKLENTİSİ SONRADAN YAPILMAMIŞTIR.ORJİNAL SERVİCE PACK 3' TÜR.

TANITIM / INTRODUCTION
Türkçe
SP3 Entegre si manuel olarak yapılmamıştır.Orjinal versiyondur.Kurulum dan sonra aktivasyon istemez.

CD key rar içerisindedir.

Dosya Türü / File Extension: RAR / ISO
Dosya Boyutu / File Size: 537 MB [Rardan Çıkınca 591 MB]
Dosya Şifresi / File Pass: YOK / NONE

Rardan çıkarınca " GRTMPVOL_TR.iso " dosyasını kalıp halinde CD'ye yazdırın boot özelliği vardır windows başlagıcında direk kuruluma geçmektedir.

kardeş 32 bit mi? bir de katılımlı mı katılımsız mı?

kardeş 32 bit mi? bir de katılımlı mı katılımsız mı?

ben kurmadım ancak türkçe olduğuna göre 32-bit.64 bit te bildiğim kadarıyla türkçe yok :)

Ürün anahtarı rar içinde mevcuttur orjinal cddir o yüzden katılımsız olacağını düşünmüyroum :)

Linkler değiştirildi eski linklerin aynısıdır kaldığınız
yerden devam edebilirsiniz.

İnşallah Kardes Boot özelligi Vardir Boot özelligi olmayınca Görmüyor Direkt Cdyi onun Yüzünden kafayi yedim pc Format Atmiyor Die

İnşallah Kardes Boot özelligi Vardir Boot özelligi olmayınca Görmüyor Direkt Cdyi onun Yüzünden kafayi yedim pc Format Atmiyor Die

Evt haklısın boot özelliği olması çok iyi bişey.Bende bunu düşünerek uploadlamadan sanal bilgisaayar(virtual pc) 'de denedim.Boot yapıyor sorun yok.Konu altına açıklama yaptım.

iyi günler

Birader Lütfen Dogru Bir Bilgi Ver Boot özelligi Yok bi Cdde yine Gitti Bir Cd Daha Bosa Daha Birde Boot özelligi var diye yazmissin...

Kardeş doğru yaptığından emin misin ? Çıkan .iso dosyasını kalıp halinde cd'ye yazdıracaksın.Bunun için .iso uzantılı dosyayı nero ile birlikte açı seç.Direk karşına yazdırma yeri gelecektir oradan yazdır.

Biosuda ayarlamıyı unutma (Boot seçeneğini)

@Starex_01 kardeş ben şuanda senin 27-02-2010 upload ettiğin ( Windows Xp Service Pack 3 Sata Entegreli Türkçe FULL ) xp'yi indiriyorum bide baktım sen yeni bir xp orijinal sp3 xp upload etmişsin....

ben şimdi öbürü,nü silipde bunumu yüklesem sence ne dersin hangisi daha randumanlı sence bu mu yoksa 27-02-2010 tarihli xp uploadınmı ?

birde ''Biosuda ayarlamıyı unutma (Boot seçeneğini) ''....demişsin yani biosa girip hangi cdromm olacağınımı belirtmekmi lazım ?

ve kesin şu boot özellği vardeğilmi ( ne işe yaradığınıda bilmiyorumda gerçi )......?

titan06 boot özelliği biostan ayarını yaptığın takdirde pc açılırken ve içinde Xp cdsi varken "Cd den ön yükleme için bir tuşa basınız" yazısının gelmesini sağlar ve böylece format atabilirsin. Biostan yapman gereken ayar ise bilgisayar açılırken ilk olarak hangi sürücüyü denetlesin seçeneğini belirtmektir. Cd-Rom Dvd-Rom/Ram gibi..

titan06 boot özelliği biostan ayarını yaptığın takdirde pc açılırken ve içinde Xp cdsi varken "Cd den ön yükleme için bir tuşa basınız" yazısının gelmesini sağlar ve böylece format atabilirsin. Biostan yapman gereken ayar ise bilgisayar açılırken ilk olarak hangi sürücüyü denetlesin seçeneğini belirtmektir. Cd-Rom Dvd-Rom/Ram gibi..

tşkler bilgi için

bu servispack3 olan windowas'da içermesi gereken modüller yerleşikmi örneğin netframework java felan fıstık gibi ?

forumdan iki tane xp indirdim ikiside bootable değildi...inşallah dediğin gibi bootable cd dir.indiriyorum şu an teşekkürler

Kardes ellerine saglık guzel bir paylasım da yalnız senden bi ricam var boot yapacam ben bilgisayara simdi bu neroda nerden nasıl yapcam boot olabilmesi icin cd min tam olarak bi yazarsan sevinirim... Biostan ayarlamayı biliorum secenegi de nero dan nereden boot edicem onu tam bilmiorum.. Suan partları indiriorum teşekkurler ...

Kardes ellerine saglık guzel bir paylasım da yalnız senden bi ricam var boot yapacam ben bilgisayara simdi bu neroda nerden nasıl yapcam boot olabilmesi icin cd min tam olarak bi yazarsan sevinirim... Biostan ayarlamayı biliorum secenegi de nero dan nereden boot edicem onu tam bilmiorum.. Suan partları indiriorum teşekkurler ...

Rardan çıkarınca " GRTMPVOL_TR.iso " dosyasını kalıp halinde CD'ye yazdırın boot özelliği vardır windows başlagıcında direk kuruluma geçmektedir.

Kardeş .iso uzantılı dosyayı dizine çıkartma ! Onu direk kalıp halinde yaz.Nero ile yazmak için .iso uzantılı dosyayı sağtuş birlikte açı seç oradan da neroyu bulup aç.Direk Kalıp yazdırma yeri gelecektir karşına.Oradan yazabilirsin.

iyi günler :)

çok güzel bir paylaşım teşekkür ederim arkadaşım.....sağol

starex kardes sen bunu gerçekten bir orjinal cd mi upload ettin değil mi.sp3 üzerine hiç bir eklenti felan yok değil mi?

Geri