Selam arkadaşlar.
Forumda biraz yeniyim.Ama incelediğim kadarıyla verilen winxporijinal programlarından şikayetçi olanlarınız var.
sizlere vereceğim bu program kesin olarak garantili.
Kendim 10larca bilgisayarda uygulayarak hepsini yasal hale getirdim.
Herşey sorunsuz. Yaptıktan sonra microsoft un sitesinden ürün anahtarı doğrulamasını çok kolay geçerek tüm güncellemeleri kolaylıkla indirebileceğinizi göreceksiniz.
Dikkat: Sadece ufak bi ayrıntı var. ^tane ufak programcık var, rar dosyasının içinde nasıl yapacağınızı anlattım. Yapmadan önce içerisindeki metin belgesini kesinlikle okuyun.
İlk çalıştıracağınız programı antivirüs programınız virüs diye uyarabilir.
Düşük risk taşıyan virüs var diyor. Ama inanın bana gereksiz bi uyarı. İlk çalıştıracağınız programcık winxp ürün anahtarını değiştirmenizi sağlayacak. Eğer antivirüs ille de açma derse antivirüsü 2dk kapatıp açın. gereksiz yere ortalığı ayağa kaldırdığını anlayacaksınız.
Eğer virüs var diye açmazsanız illegal xp kullanmaya devam edin.
Ya da bana güvenin ve anlattığım adımları uygulayın.
Eğer sorun çıkarsa metin belgesinde mail adresim var...
gönderdiğim programın arkasındayım....
Bi TEŞEKKÜR ederseniz yeter bana...
Uyguladınız ve bitti mi ?
yasal xp niz hayırlı olsun....
Tüm güncellemeleri indirebilirsiniz...
İşte Download Linki
>TIKLA<
Forumda biraz yeniyim.Ama incelediğim kadarıyla verilen winxporijinal programlarından şikayetçi olanlarınız var.
sizlere vereceğim bu program kesin olarak garantili.
Kendim 10larca bilgisayarda uygulayarak hepsini yasal hale getirdim.
Herşey sorunsuz. Yaptıktan sonra microsoft un sitesinden ürün anahtarı doğrulamasını çok kolay geçerek tüm güncellemeleri kolaylıkla indirebileceğinizi göreceksiniz.
Dikkat: Sadece ufak bi ayrıntı var. ^tane ufak programcık var, rar dosyasının içinde nasıl yapacağınızı anlattım. Yapmadan önce içerisindeki metin belgesini kesinlikle okuyun.
İlk çalıştıracağınız programı antivirüs programınız virüs diye uyarabilir.
Düşük risk taşıyan virüs var diyor. Ama inanın bana gereksiz bi uyarı. İlk çalıştıracağınız programcık winxp ürün anahtarını değiştirmenizi sağlayacak. Eğer antivirüs ille de açma derse antivirüsü 2dk kapatıp açın. gereksiz yere ortalığı ayağa kaldırdığını anlayacaksınız.
Eğer virüs var diye açmazsanız illegal xp kullanmaya devam edin.
Ya da bana güvenin ve anlattığım adımları uygulayın.
Eğer sorun çıkarsa metin belgesinde mail adresim var...
gönderdiğim programın arkasındayım....
Bi TEŞEKKÜR ederseniz yeter bana...
Uyguladınız ve bitti mi ?
yasal xp niz hayırlı olsun....
Tüm güncellemeleri indirebilirsiniz...
İşte Download Linki
>TIKLA<