windows xp media center sorunu...

agayabeles

New member
Reaction score
0
arkadaşlar geçen sene bilgisayar aldım.içinde windows media center edition yüklüydü.yanında "mce sürücü ve programları" isminde bi cd verdiler.artık format atmanın zamanı gelmişti ve kendim format attım.ama elimde windows xp media center edition olmadığı için windows xp yi yükledim.ve daha sonra mce cd sini yüklerken bazı hatalar meydana geldi ve yüklenmedi.kablosuz klavyemi ve tv programımı kullanamıyorum. ne yapmalıyım?

agayabeles' Alıntı:
arkadaşlar geçen sene bilgisayar aldım.içinde windows media center edition yüklüydü.yanında "mce sürücü ve programları" isminde bi cd verdiler.artık format atmanın zamanı gelmişti ve kendim format attım.ama elimde windows xp media center edition olmadığı için windows xp yi yükledim.ve daha sonra mce cd sini yüklerken bazı hatalar meydana geldi ve yüklenmedi.kablosuz klavyemi ve tv programımı kullanamıyorum. ne yapmalıyım?

Arkadaşım sna CD'leri eksik vermişler o MCE yazan Cd'i ENGLİSH olan media center'ı TÜRKÇE yapmak ve media center dosyalarını yüklemek için bildigim kadarıyla ama o CD tek başına bir işe yaramaz.
Bende de var ama senin gibi bende FORMAT atmak istedim ama yapamadım.
English versionu olan 2 adet CD ve MCE CD'si var bende ilk önce xp'yi yükledim daha sonra MCE yazan cd'yi taktım içersinde Power DVD'yi yüklemem gerketigi yazıyordu ama yapamadım bana sürekli plarak İKERNAL hatası verdi bende yüklemekten en sonunda vazgeçtim.
Aslında güzel bir versiyondu ama yüklemeyi yapamayınca sinir oldum attım bi köşede duruyor artık. Eger istersen sana O iki diskli ENGLİSH versionunu upload yapabilirim.
[email protected] bana buradan yazarsan upload yaparım.

bendede xp mce 2005 vardı ilk önce xp yi kurun sonra 2 cd de dotnetfx var onu kurun sonrada dotnt sp1 olması lazım onu kurun ve şimdide mce 2005 en vardır kurun en sonunda turk pack kurun kapanacaktır kapanırken türkçeye dönüşür...
:biggrin

Aynı dert bendede vardı en sonunda normal xp'ye dönüş yapmak zorunda kaldım.Nalet olası media center.

Geri