Windows XP ile ilgili garip bir iddia!...

-HaKiKaT-

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Windows XP'yle ilgili olarak, bunca zamandır emsali duyulmamış garip bir iddia. İşte detaylar...

20090907175042.gif

Uydurma mı yoksa gerçek mi?

Windows'ta otomatik yeniden başlatmanın izin istemeden gerçekleştiği ve veri yuttuğu iddia edildi! TGDaily'e bir okuyucunun yolladığı görsel olay oldu. Windows XP'nin güncellemeden sonra uyarı vermeden sistemi yeniden başlatmasının, toplanan verileri ortadan kaybettiği öne sürüldü.

Tim B. İsimli internet kullanıcısının iddiası çok ciddi. Lisanslı ve yasal Windows XP Professional kurulu bilgisayarında bir simülatör çalıştırırken bilgisayar otomatik güncelleme yapıyor ve sistemi yeniden başlatıyor. "Bir başka ekrana bakıyordum ki birkaç saniye sonra bilgisayar yeniden başlatıldı. Sistemin kapandığını gözümün ucuyla gördüm. Saatlerce süren simülasyon çalışmalarım gitti!" diyen Tim B. oldukça kızgın duruyor.

Sisteminin bu olaydan sonra mscorsvw.exe'yi çalıştırırken büyük miktarda işlemci kaynağı tükettiğini söyleyen Tim, güncellemenin .NET ile ilgili olduğunu düşündüğünü söyledi.

Şimdi, Microsoft'un bu iddiaya cevabı bekleniyor...

Bilgi için: Microsoft
Telefon: (212) 258 59 98 pbx

Windows XP'yle ilgili olarak, bunca zamandır emsali duyulmamış garip bir iddia. İşte detaylar...

20090907175042.gif

Uydurma mı yoksa gerçek mi?

Windows'ta otomatik yeniden başlatmanın izin istemeden gerçekleştiği ve veri yuttuğu iddia edildi! TGDaily'e bir okuyucunun yolladığı görsel olay oldu. Windows XP'nin güncellemeden sonra uyarı vermeden sistemi yeniden başlatmasının, toplanan verileri ortadan kaybettiği öne sürüldü.

Tim B. İsimli internet kullanıcısının iddiası çok ciddi. Lisanslı ve yasal Windows XP Professional kurulu bilgisayarında bir simülatör çalıştırırken bilgisayar otomatik güncelleme yapıyor ve sistemi yeniden başlatıyor. "Bir başka ekrana bakıyordum ki birkaç saniye sonra bilgisayar yeniden başlatıldı. Sistemin kapandığını gözümün ucuyla gördüm. Saatlerce süren simülasyon çalışmalarım gitti!" diyen Tim B. oldukça kızgın duruyor.

Sisteminin bu olaydan sonra mscorsvw.exe'yi çalıştırırken büyük miktarda işlemci kaynağı tükettiğini söyleyen Tim, güncellemenin .NET ile ilgili olduğunu düşündüğünü söyledi.

Şimdi, Microsoft'un bu iddiaya cevabı bekleniyor...

Bilgi için: Microsoft
Telefon: (212) 258 59 98 pbx

bu kisiye verilecek tek cvp o zaman otomatik güncellemeyi kapatsın..
ve kendisi windows update üzerinden güncellemeleri istedigi zaman yüklesin..

Microsoft'un cevabını çok merak ediyorum

Simülasyon yaparken hiç mi akıl yok da güncellemeye izin vermiş.
Ben msn de görüşürken bile izin vermiyorum güncellemelere.
Ancak adam da haklı windowsun kurulduğundaki ayarı otomatik.

Adamında Microsoft'unda haklı tarafları var...

bu kisiye verilecek tek cvp o zaman otomatik güncellemeyi kapatsın..
ve kendisi windows update üzerinden güncellemeleri istedigi zaman yüklesin..

Baba Ağzına Sağlık Doğru diyosun Sen Bilmem ne yap sim Falan filan O Zaman Kapat üncellemeyi

Geri