Windows XP Hoş Geldiniz Yazısını Değiştirmek İstermisiniz

kirpisa

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar XP nizin açılışında Hoş Geldiniz yazısını değiştirmek istiyorsanız işte aracı program

http://delphi.icm.edu.pl/ftp/tools/ResHack.zip

bu programı indirdikten sonra açın ve sırasıyla şu işlemleri yapın.

1.Files tuşuna ve ondan sonrada Open tuşuna basın ve C:\WİNDOWS\system32\logonui.exe dosyasını açın.

2.Ondan sonrada STRİNG TABLE ve 1i tıklayın sonrada 1055'i tıklayarak yanda açılan pencereye geçin.

3.Orada Hoş Geldiniz yazısına çift tıklayarak istediğiniz yazıyı yazabilirsiniz*yanlız 11 karakter yazabilirsiniz.

4.Compile Script tuşuna basın ve sol yukarıdaki File tuşuna tekrar tıklayarak Save as seçeneğine basın ve mylogonui.exe yazarak C:\WİNDOWS\system32 klasörüne kaydedin ve programı kapatın.

5.Başlat-çalıştır-regedit yazın HKEY_LOCAL_MACHİNE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon'a çift tıklayın ve yan penceredeki en altdan 4.cü sırada olan UİHOST'a çift tıklayın ve oradaki yazıyı silip* mylogonui.exe yazıp regedit'i kapatın*ve bilgisayarınızı yeniden başlatın işte bukadar.

sağol arkadaşım.peki kapanış mesajını nasıl değiştiriyoruz .biliyor musun?

sağol arkadaşım.peki kapanış mesajını nasıl değiştiriyoruz .biliyor musun?

bunu arıyordumbende çoksagol.. bakalım işe yarayacak mı? resetliyorum şimdi çok güzel bir paylaşım bence...

harby bomba olay takılın?

süper oldu 11 karaktere kadar olması güzel.. yanlız mylogonui.exe güzel düşünülmüş hata yapıncı logonui.exe girip tekrar değiştirmek güzel mantık olmuş.. 3 makineyede yaptım. yardımcı programda süper hazırlanmış.. windows xp ayarlarınla oynamak zevkli oluyor.. ta parola isteme yazılarına kadar değiştim çok teşekkür ediyorum... oğuz.:melek

ya arkadaşım bu fıles ve open tusu hangısı baboli bulamadım fıles porgram fıles mı?

nese buldum arkadaşım saol..

geri nasıl düzelticez arkadasım ?

Başlat-çalıştır-regedit yazın HKEY_LOCAL_MACHİNE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon'a çift tıklayın ve yan penceredeki en altdan 4.cü sırada olan UİHOST'a çift tıklayın ve oradaki yazıyı silip* logonui.exe yazıp regedit'i kapatın*ve bilgisayarınızı yeniden başlatın işte bukadar.
kanka bu kadar basit bir thank yoularsın artık :D

geri nasıl düzelticez arkadasım ?

Eğer tüm adımları doğru uyguladıysan;
Başlat-çalıştır-regedit yaz HKEY_LOCAL_MACHİNE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon'a çift tıkla ve yan penceredeki en altdan 4.cü sırada olan UİHOST'a çift tıkla ve oradaki "mylogonui.exe" yazısını sil "logonui.exe" (yani önceden yazan ismi) yaz regedit'i kapat ve bilgisayarını yeniden başlat.Düzelecektir:goz:

Geri