Windows XP Formattan Sonra Driver Yükleme

emrezyt

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar ilk defa format attım..
Windows XP Profesyonel yükledim..
Hepsi olumlu bilgisayarım açıldı..
Şimdi hangi driver'ları yüklemem gerekiyor..
En önemlileri hangileri?
En önemli sorunum da internette gezerken aşağı yukarı hareket ettirirken sayfayı kasıyor :/ :001_unsure:
Hangi driver'ları yüklemeliyim..

Şimdiden teşekkürler..

dostum ilk defa format attığın anlaşılıyor. bilgisayarının kendi sürücülerini yükleyeceksin. satın aldığında yanında verilmiştir. eğer driver cd leri yoksa başın biraz ağrıyabilir. everest benzeri programlarla internetten de bulabilirsin. internette gezinirken sayfanın kasılmasının sebebi ekran kartını yüklememendir.

dostum ilk defa format attığın anlaşılıyor. bilgisayarının kendi sürücülerini yükleyeceksin. satın aldığında yanında verilmiştir. eğer driver cd leri yoksa başın biraz ağrıyabilir. everest benzeri programlarla internetten de bulabilirsin. internette gezinirken sayfanın kasılmasının sebebi ekran kartını yüklememendir.
Öncelikle sağolasın yardımın için..

Benim ekran kartı yandığından bir süre dahili ekran kartıyla kullanmam gerekiyor..
Format atmadan önce de dahili ekran kartıyla kullanıyordum fakat internette kasmıyordu..
Formattan sonra kastı , acaba dahili ekran kartının da driver'ı var mıdır ki ?

Bütün markaları Screen Shot yaptım ;
Resim1:
[image]http://i1001.hizliresim.com/2010/1/17/5179.jpg[/image]

Resim2:
[image]http://i1001.hizliresim.com/2010/1/17/5196.jpg[/image]

Yardımlarınız için teşekkürler

anakart cdsini yüklersen sorun büyük ihtimalle çözülür. aygıt yöneticisinden hangi donanım parçalarının sürücüsünü yüklemen gerektiğini görebilirsin.

everestten modelini öğrenip google den arattır. ya da otomatik driver bulan driver magician driver genius gibi programların tam sürümlerini bulabilirsen işini görür. win 7 de driverleri otomatik tanıyabiliyor kurabilirsin.

Tamam anladım :/
Saolasın yardımların için

Geri